- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
sence ben whatapp gruplarından mı alıyorum söylediğim şeyleri refik başkan öncelikle buna üzüldüm.İyimser değilim ki
Ama Whatsapp gruplarında , sağda solda hastanede tanıdıklarım var diyip %90i yalan olan sosyal medyaya inanamıyorum
Mantıklı bir eleştiri görsem OK. Hükümetin başındaki padişahtan benim gibi nefret eden azdır.
Ama muhalefet için sunulan argümanlara sadece gulunur. İktidardan kötü bir muhalefet var bu ülkede
780 bin km karelik ülkede test yapılan 40 bin kişiyi ben nasıl göremiyorum demek bana muhalefet yapmak gibi gelmiyor
Bu 40 bin kişiden 5-10 tanesi evimizin sokağının önünden geçmek zorundaymis gibi bir mantığa inanmak en zor iş
7/24 evimizin sokagini gözlemleyip hiç ambulans geçmedi 40 bin kişiyi yalan demek bana göre değil
Sırf muhalefet için buna inanamam
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Chp nin muhalefeti beni ilgilendirmez chp iktidara muhalefet ediyor diye diğer muhalefet edenleri de aynı kefede düşünmek bence objektif olmamak.
Şu süreçte 20 milyon vatandaşına 1 ay oldu 5 adet maske dağıtamayan devletin testler konusunda gösterdiğini ifade ettiği reaksiyon bana inandırıcı gelmiyor.
İktidarı boyunca her şeyi saklamış veya kılıfına uydurmuş bir zihniyetin söyledikerini inandırıcı bulmamamız neden bu kadar anlaşılması zor bir durum bende onu anlamıyorum.