Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyimser değilim ki

Ama Whatsapp gruplarında , sağda solda hastanede tanıdıklarım var diyip %90i yalan olan sosyal medyaya inanamıyorum

Mantıklı bir eleştiri görsem OK. Hükümetin başındaki padişahtan benim gibi nefret eden azdır.

Ama muhalefet için sunulan argümanlara sadece gulunur. İktidardan kötü bir muhalefet var bu ülkede

780 bin km karelik ülkede test yapılan 40 bin kişiyi ben nasıl göremiyorum demek bana muhalefet yapmak gibi gelmiyor

Bu 40 bin kişiden 5-10 tanesi evimizin sokağının önünden geçmek zorundaymis gibi bir mantığa inanmak en zor iş

7/24 evimizin sokagini gözlemleyip hiç ambulans geçmedi 40 bin kişiyi yalan demek bana göre değil

Sırf muhalefet için buna inanamam

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sence ben whatapp gruplarından mı alıyorum söylediğim şeyleri refik başkan öncelikle buna üzüldüm.
Chp nin muhalefeti beni ilgilendirmez chp iktidara muhalefet ediyor diye diğer muhalefet edenleri de aynı kefede düşünmek bence objektif olmamak.
Şu süreçte 20 milyon vatandaşına 1 ay oldu 5 adet maske dağıtamayan devletin testler konusunda gösterdiğini ifade ettiği reaksiyon bana inandırıcı gelmiyor.
İktidarı boyunca her şeyi saklamış veya kılıfına uydurmuş bir zihniyetin söyledikerini inandırıcı bulmamamız neden bu kadar anlaşılması zor bir durum bende onu anlamıyorum.

mrmry1.webp

70 80 arası memelekette olan partizanligin çok daha fazlası var levent abi bu denli kutuplaşma ben hiç görmemiştim öyle kitleler varki ister sağcı ister solcu olsun en doğru kendileri en ufak özeleştiri yapmayan kitleler ve bunların sayılır maalesef artıyor
Avrupa'da yeni nesil arasında en fazla apolitik nesil bizden geliyormuş gören tiksiniyor artık siyasetten
Kesinlikle katiliyorum ornegin biz Galatasaray i sorgusuz sualsiz tutuyoruz cunku taraftariz ama parti takim tutulur gibi tutulmaz cebime ekmegime adalete ekonomiye bakarsin oyunu verirsin ama kutuplasma cok fazla karsi taraf ne yaparsa yapsin elstiriliyor bunun nedenide tabiki mevcut iktidar kutuplasmayi bitirmezsek gelecegimiz karanlik iyi isler yapanin hakkini teslim etmek erdemdir

Olabilir ama sağlam bir veri koyup eleştirirken biz de OK deriz

Dünya düzdür gibi komplolar ile eleştirmek de akıla sığmıyor

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onları salla wassap gruplarında konuşulanları falan kimse baz almıyor burada. Hükümet, medya yıllardır yaptığı işlerin bedelini ödüyor. Yalancı çoban misali. Bu derece bir güven kaybı öyle 2-3 ayda kapatılmaz. Saçma sapan eleştiriler doğru demiyorum ama reaksiyon olarak anlaşılabilir, absürt bir durum yok. Şimdi hürriyet, ahaber, kanald vs doğru haber bile verse herkes şüpheyle bakar onun gibi bir olay.

Bu güvensizliğin bir sebebi olabilir mi acaba :unsure:
Elbette olabilir. Ama kanıtta sunsan inamamakta doğru mu? 1000 test deseler yine nasıl yaptınız diyecekler. Ne kadar saklasansa da gerçekler bir gün ortaya çıkar. Mesela son zamanlarda niye bu kadar az ölüm var ya diyenler türedi. Yada ölümden zevk duyanlar. Ölümleri saklıyor diyenler sanki ölen tavuk veya ölenlerin hepsi Akpli !

Elbette olabilir. Ama kanıtta sunsan inamamakta doğru mu? 1000 test deseler yine nasıl yaptınız diyecekler. Ne kadar saklasansa da gerçekler bir gün ortaya çıkar. Mesela son zamanlarda niye bu kadar az ölüm var ya diyenler türedi. Yada ölümden zevk duyanlar. Ölümleri saklıyor diyenler sanki ölen tavuk veya ölenlerin hepsi Akpli !

Böyle bir kitlenin üremesinin sebebi senelerdir yapılan icraatlar ve haberler ben de onu söylüyorum. Bu insanlar sorunun sebebi değil, sonucu.

Bu kitleden nemalanan manipüle etme amaçlı, algı yaratmak için yalan haber paylaşmaktan çekinmeyen bir grup var. Bunların olaydan çıkarı olduğu için yaptıkları kendi açılarından mantıklı. Bir de ona inanan, takip eden, layklayan bir kesim var ki işte bu kitleye de biz mal muhalif diyoruz.

Benim bu insanlarla problemim yok, "çomar" denilen kesimin kendisiyle de bir problemimmin olmadığı gibi. Bu insanların cehaleti, reaksiyonları sadece sonuç çünkü söylediğim gibi. Bir de bundan faydalanan günümüzdeki sosyal medya fenomenleri var. Onlar da toplumdaki yaraları kaşıyorlar yalan haberlerle. Ama yarayı açan kim ona bakmak lazım aslında. Tabii benim perspektifimden böyle görünüyor olay, insanların güvensizliği bir süpriz değil yani. Farklı bakış açılarına da saygımız sonsuz.

Böyle bir kitlenin üremesinin sebebi senelerdir yapılan icraatlar ve haberler ben de onu söylüyorum. Bu insanlar sorunun sebebi değil, sonucu.

Bu kitleden nemalanan manipüle etme amaçlı, algı yaratmak için yalan haber paylaşmaktan çekinmeyen bir grup var. Bunların olaydan çıkarı olduğu için yaptıkları kendi açılarından mantıklı. Bir de ona inanan, takip eden, layklayan bir kesim var ki işte bu kitleye de biz mal muhalif diyoruz.

Benim bu insanlarla problemim yok, "çomar" denilen kesimin kendisiyle de bir problemimmin olmadığı gibi. Bu insanların cehaleti, reaksiyonları sadece sonuç çünkü söylediğim gibi. Bir de bundan faydalanan günümüzdeki sosyal medya fenomenleri var. Onlar da toplumdaki yaraları kaşıyorlar yalan haberlerle. Ama yarayı açan kim ona bakmak lazım aslında. Tabii benim perspektifimden böyle görünüyor olay, insanların güvensizliği bir süpriz değil yani. Farklı bakış açılarına da saygımız sonsuz.

Yalancı Çoban hikayesi işte.İnsanlar herhalde durduk yere guvensizlik duymazlar.Bu iş senelerin birikimi.

hala çini geçtik fln yazılmamış şaşırtıcı :=)

Haziran ayında rahatlama gelse bile İstanbul'u en az 1 ay daha kapatmak lazım İstanbul'u bir bırakırsak bütün sahiller ufacık Anadolu köyleri yine kırmızıya boyanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt