Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben liberallere atiyorum da harbiden buradaki alamancilarin cogu gidip almanyanin chpsine oy atiyor sürekli , SPD.

sosyal demokrat partiye oy veriyorlar yani sonra GILISLARDA liderlik vasfi yok diyorlar. spdnin suan bir genel baskani bile yok

dagilmis gitmis dandik bir parti ama bunlara oy atarlar sabit olarak

@Can BÜYÜK
Liberallere demek
@İsmail Enver

ub.mesaji

Oluşur. HiV virüsüne benzeyen parçacık dediği reseptörler zaten.
Bak bu Corona
Ekli dosyayı görüntüle 78447
Bu HiV
under-microscope-hiv-bacterium-one-d-render-66250081.jpg
hantahanda.webp

Konuyu bayağı geriden okuyorum o yüzden diyeceğim tek şey var, gurbetçilerin coğu gerçekten mal bunu 30 yıllık gözlemlerime göre gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bunu üstüne alınan alınır pek de umrumda değil yani. Benim çevremde de de tanıdığım dolu gurbetçi mal var sonuç olarak.

Almanya da yaşayıp buranın faydalarından yararlanan ve kendini aşırı türk milliyetçi olarak gösteren davarlara lafım. Eğer "Türkiye de Türkiye" lafı ağzından düşmüyorsa ve özellikle de malum görüşe yakın bir görüşün var ise kimse seni zorla burada tutmuyor buradan s.olup o sizce müthiş yönetilen ülke olarak gördüğünüz Türkiye ye gidebilirsiniz. Hem böylece sizin gibiler yüzünden çektiğimiz cefa dan kurtulmuş oluruz, sizin gibi mallar yüzünden genellemere ve etiketlenmelere dahil olmaktan bıktım. Defolun gidin lan Almanya yı beğenmiyorsanız kimse sizi zorla burada tutmuyor.

Not: Beni bilen bilir yanlış anlaşılmasın ben Türk'üm ve Türkiye yi sonsuz seviyorum ama böyle ikiyüzlülere hiç bir şekilde tahammüllüm yok. Yurt dışının sefasını sürüp çakma milliyetçilik taslayan gurbetçilere tahammülüm yok. Burayı beğenmeyen s.olup gitsin sıkıyorsa eğer.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt