Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.602
- 6.941
- 1.248
Milletin karnini doyuruyoruz baska birsey degil. 15.000 euro bos salona istiyorlar sanki havadan yagiyor para.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dügün salonu sahiplerinin zarar yapmasi iyi oldu.
kan emici itler bir salonu 15-20 bin eurodan veriyordu.
bizim mal insanimiz da bu fahis fiyati ödüyordu yine de.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
isin komik tarafi borclanip dügün yapan insan sayisi da cok, sonra da borc yüzünden bosaniyorlar.Okadar bos ve gereksiz masraf ki.
1 gun eglenci icin resmen 50.000 euro odemen lazim, gercekten inanilmaz rakamlar.
en iyisi ufak bir dugun yapip, aileler arasinda ise bitirmek.
Gercekten yazik, ondan sonra siz neden evlenmiyorsunuz.

isin komik tarafi borclanip dügün yapan insan sayisi da cok, sonra da borc yüzünden bosaniyorlar.
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Düğün yapmak kadar saçma bir şey yok yahu. Hiçbir zaman mantıklı bulmadım. 1 saat eğlenmek için yıllarca borç ödeniyorDeğer mi yani? Aile arasında yap nikahını, düğüne harcanacak parayla da enfes bir tatil yaparsın. Ben böyle düşünüyorum. Tabii bizim kezban Türk kızlarımız düğün meraklısıdır, benim arkadaşım yaptı ben niye yapmayayım der insanların kafasını yer.
sevdigin bir insanla, kafa dengin olan biriyle hayati paylasmak güzeldir yav ama bu sekilde degil. o paraya cok kral bir araba ya da daire alabilirsin.bana kalirsa, evlenmek kadar bos birsey yok zaten.
eskide kalmis birsey
reyiz eğitim kurumları 4 mayısta açılacağız gözüyle bakıyor sen ne diyorsun bu işe.
Iyi de gelen altin ve paralar?Düğün yapmak kadar saçma bir şey yok yahu. Hiçbir zaman mantıklı bulmadım. 1 saat eğlenmek için yıllarca borç ödeniyorDeğer mi yani? Aile arasında yap nikahını, düğüne harcanacak parayla da enfes bir tatil yaparsın. Ben böyle düşünüyorum. Tabii bizim kezban Türk kızlarımız düğün meraklısıdır, benim arkadaşım yaptı ben niye yapmayayım der insanların kafasını yer.
Iyi de gelen altin ve paralar?
Falcao geliyormuş.Nedir son durumlar
Senin ne işin var burada bakim?Falcao geliyormuş.
Takacak insan nikahta da takar. Evlenmediğim için bilmiyorum toplanan paralarla düğün masrafları, borçlar vs. temizlenir mi yoksa yetmez mi hiçbir bilgim yok. Gerçi şimdi çeyrek takan bile yok herkes 100-200 lira takıyor eğer yakın arkadaşın veya akraban değilse. Ben düğün işinin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Evlenirsem kesinlikle düğün yapmam.Iyi de gelen altin ve paralar?
Hükümetimiz sağolsun bütün kader mahkumlarına af çıkardı.Senin ne işin var burada bakim?
Yassssaaak olm yassaaakk