Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.189
- 4.696
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Damacana boş şişe ne varsa doldurpetrol fiyati eksiye gecmis
biraz almali
Başın sağolsun abi.İlk defa(umarım son olur) korona sebebiyle bir tanıdığımı kaybettim, çok yakınım değildi ama yine de günlük açıklanan rakamların sadece rakamdan ibaret olmadığını idrak etmemi sağlayacak kadar yakındı. Gönüllü (aktif doktor değil) olarak korona konusunda yardımcı olmaya çalışan elini taşın altına sokan bir doktor idi, mekanı cennet olsun. 60 yaş üzeriydi, sigara geçmişi ve kronik rahatsızlığı yoktu ama epey kiloluydu.
Yakınlarınla vedalaşamama olayı kötü yav adam tek başına göçtü gitti, geride kalanlar için zor.
fazla dillendırmeyelım yarın un alacagımRusya tahıl ve buğday ihracatını durdurdu en çok rusya dan buğday ithal ediyorduk buda un, unlu ürünler, makarna gibi ürünler ihraç edemiyecegiz demektir çünkü şu anki üretilen 20 milyon ton buğday anca yetiyor, başka yerden satın alsan pahalıdan satarlar buğday fiyatları artıyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abi basin sagolsunİlk defa(umarım son olur) korona sebebiyle bir tanıdığımı kaybettim, çok yakınım değildi ama yine de günlük açıklanan rakamların sadece rakamdan ibaret olmadığını idrak etmemi sağlayacak kadar yakındı. Gönüllü (aktif doktor değil) olarak korona konusunda yardımcı olmaya çalışan elini taşın altına sokan bir doktor idi, mekanı cennet olsun. 60 yaş üzeriydi, sigara geçmişi ve kronik rahatsızlığı yoktu ama epey kiloluydu.
Yakınlarınla vedalaşamama olayı kötü yav adam tek başına göçtü gitti, geride kalanlar için zor.
ripİlk defa(umarım son olur) korona sebebiyle bir tanıdığımı kaybettim, çok yakınım değildi ama yine de günlük açıklanan rakamların sadece rakamdan ibaret olmadığını idrak etmemi sağlayacak kadar yakındı. Gönüllü (aktif doktor değil) olarak korona konusunda yardımcı olmaya çalışan elini taşın altına sokan bir doktor idi, mekanı cennet olsun. 60 yaş üzeriydi, sigara geçmişi ve kronik rahatsızlığı yoktu ama epey kiloluydu.
muhtemelen artik öleceklerin büyük bölümü öldüİtalya ve İspanyada vakalar azalıyor
İtalya 2.256
İspanya 1.536