Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEW YORK TIMES'IN 'TÜRKİYE ÖLÜ SAYISINI GİZLİYOR' HABERİ
Türkiye karşıtlığı üzerine kurgulanmış bir haber. Biz şeffaf bir şekilde tüm bilgilendirmeleri DSÖ'ye, DSÖ'nün istediği şekilde verdik ve hala vermeye devam ediyoruz.

Bendeki de soru; dış güçlerin oyunu! Teşekkürler cevap için!

NYT'nin o haberi dayanaksız ve zorlama bir haberdi, bize düşmanlık ediyorlar/kıskanıyorlar vs gibi niyet okuma işine girmiyorum hiç ki girmeye gerek de yok. Bakan açıkladı zaten farkın nereden kaynaklandığını, gayette akla mantığa yatan bir açıklama. Türkiye'deki muhalefeti ve bir kısım muhalif medyayı beğenmeyip o oyduruk haber üzerinden bakanı eleştirmek de ne bileyim..

Dün 119 kisi vefat etmisti. E devletten Istanbul'un Korona mezarligi olan Kilyos'a defnedilen kisi sayisini tespit ettim. Bazi vefat edenlerde mezar bilgisi yer almiyor ama net olarak Kilyos yazan isimler:

AYŞE BERBEROĞLU
ATİLLA TURAN
ATİLA ERDİK
ALİ YILDIRIM
ALİ KOÇ
BEBEK (ANOUD) DRGHAM
EMİNE VURAL
HASAN SAFRAN
HASAN HÜSEYİN ÇOBANOĞLU
MEHMET BAKIR
İSMAİL HASTARLA
MEHMET ULUS
MUSTAFA MÜZENNET
MUHLİS ÇEVİK
NERİMAN BAYKAL
NEFİSE SİN
SADIK BALKIR
ŞAHZİYE KARA
SEYFULLAH CEPHE
ULUKBEG NOVRUZOV
ZÖHRE HOCAOĞLU
ZEYNEP HAMO
ZEKİ ULUTAŞ

zjhjg.JPG

Facebook'tan random Zeki Ulutas diye arattim, koronadan vefat etti diye yazmislar mesela. Isimler dogru.

Istanbul'da sayilar azaldigina göre yurt genelinde azalmasi gayet normal. 1 günde Istanbul'da 23 kisi ölüyorsa virüs bitmeye yakindir.

119-23=96 / 80 il = Ortalama her ilde 1.2 kisi coronadan ölüyor demektir.

Vakanın düşmesi iyi ama bakanın bu kadar olumlu konuşmaması gerekirdi.
Lütfen çevrenizde bunu görüp gevşeyenler varsa biraz korkutun.Henüz bir şey bitmiş değil

Hayat eve sığar uygulamasında orta riskli bölgede gözüküyorum. :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt