- 2 Temmuz 2011
- 137.619
- 58.642
- 5.488
daha da düşüş bekliyorum mayısa kadar.22 mayıstan sonra ise yani normale dönüşü bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye dogru vermiyorlar?+367 ölüm var son 24 saat,21 Marttan sonraki yine en düşük ölüm sayisi
Vaka sayısı +6.740 -karantina halen devam ediyor sadece 12 yas altının oyuncakları ile disari cikisina izin veriliyor ,park yada toplanma yerlerine gidilmesi hala yasak şekilde.
Muhtemelen cogu rakam sağlık calisani ve polislerdir
+ Katalan bölgesi doğru bilgi vermemeye devam ediyor bu arada
Gripçileri dışarı alalım
daha da düşüş bekliyorum mayısa kadar.22 mayıstan sonra ise yani normale dönüşü bekliyorum
Eski içiciler ile aktif içiciler arasında ahım şahım bir fark yoktu diye hatırlıyorum, toplam vakalar içinde aktif içiciler %1.5, eski içiciler'de %3 'ünü falan oluşturuyordu hiç içmeyenlerin toplam vaka sayısı içindeki yeri %95.5 mi ne idi hakikaten sapkın bir rakam. Tekrar başlamamı gerektirecek kadar anlamlı bir fark değil, biz eski içiciler de avantajlıyız baya. Tabi araştırmalar ne kadar doğruysa.Geçen atmıştım buraya da abdde eski içiciler de dahil edildiğinde %4 falan çıkıyor oran.
Ilgilenmiyorum doktor beyNutella stoklarında son durum nedir
Senin linki sana satmışım bir önceki mesajımda bende senin attığın linkten okumuştum doğruGeçen atmıştım buraya da abdde eski içiciler de dahil edildiğinde %4 falan çıkıyor oran.

Aynen bu kadar düşük olmasa da çinde de benzer durum var. Şöyle bir açıklama mevcut ama kesin değil tabii:Eski içiciler ile aktif içiciler arasında ahım şahım bir fark yoktu diye hatırlıyorum, toplam vakalar içinde aktif içiciler %1.5, eski içiciler'de %3 'ünü falan oluşturuyordu hiç içmeyenlerin toplam vaka sayısı içindeki yeri %95.5 mi ne idi hakikaten sapkın bir rakam. Tekrar başlamamı gerektirecek kadar anlamlı bir fark değil, biz eski içiciler de avantajlıyız baya. Tabi araştırmalar ne kadar doğruysa.
Bir kaç gün önce bahsettiğim vefat eden tanıdığım insanda hayatında hiç sigara içmemiş bir insandı.
Link aynı olsa da perspektif farklı abi her daim yorumların önemliSenin linki sana satmışım bir önceki mesajımda bende senin attığın linkten okumuştum doğru![]()

Iste simdi bittik