Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.314
- 101.526
- 5.238
3000 iyileşen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Buyrun simdi de gülün yorumadaha da düşüş bekliyorum mayısa kadar.22 mayıstan sonra ise yani normale dönüşü bekliyorum
tedbirleri elden bırakırsak felakete ulaşırızVeriler güzel iyileşen sayımız yükseliyor
Bu arada 11 Mayıs gibi avmler kısıtlı olarak açılacak mis
o işi nasıl kontrol edeceklerBerberler ve kuaförler ise saatte 1 2 müşteri şeklinde formül dusunuluyormus
4 Mayıs ve 30 Haziran arası rahatlamanın ilk adımı deniyor 1 temmuz gibi iç turizm açılacak deniyor
Bilmiyorum ama bunlar konusulanlarmis reisten emir gibi rahatlama planı hazırlayın adım.adim diyeo işi nasıl kontrol edecekler
henüz erken bence rahatlama icin ispanya bugun 6 bin kisi acıklamıs onların önlemlerı daha sıkı degil miBilmiyorum ama bunlar konusulanlarmis reisten emir gibi rahatlama planı hazırlayın adım.adim diye
Sonra açınca yine yayılacak aga vaka sayısının sıfırlandıgını bilemeyiz ki sonuçta. Bu arada ben açalım kapatalım demiyorum da sosyal hayatı kesmedi bile adamlar vaka ve ölüm sayıları burada görüyorsun. Nüfusları da bize yakın.Bu işin kontrolü zor değil artık İstanbul'u en azından temmuza kadar açmamak lazım çünkü açtığımız istanbul.butun haritayı yine kırmızıya boyayacak
Olmaz. Bugün 14.00 sondu diye biliyorumSalmamak lazım. Büfeler açık olur mu bu arada iftardan sonra
Yavaş yavaş bütün ülkeler açacak Almanya gibi güçlü bir ülke bile açıyor bizim gibi zayıf bir ülke mecbur açacak ufakta olsa turizmden hazineye biseyler girmeli yoksa tezegi komple avuclayacazSonra açınca yine yayılacak aga vaka sayısının sıfırlandıgını bilemeyiz ki sonuçta. Bu arada ben açalım kapatalım demiyorum da sosyal hayatı kesmedi bile adamlar vaka ve ölüm sayıları burada görüyorsun. Nüfusları da bize yakın.
![]()
South Korea COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
South Korea Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
sigarasız kaldık deseneOlmaz. Bugün 14.00 sondu diye biliyorum
Ama paket siparişler açık olabilir lokantalarda