Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.130
- 20.031
- 3.313
İdare ediyor.Teşekkürler Arif, seni sormalı.
Zor zamanlar...
Ama Sağlığım iyi çok şükür.
Sende durumlar nasıl?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İdare ediyor.Teşekkürler Arif, seni sormalı.
İdare ediyor.
Zor zamanlar...
Ama Sağlığım iyi çok şükür.
Slm renkdastlar...
İnşallah herkes iyidir
Konuşmasının konu başlığında da söylemiştim, bizim Erdoğan çıkıp buna benzer birşey dese sonucları tahmin etmek dahi istemiyorum.
ülkenin yüzde 60 ı giderdi maazallahKonuşmasının konu başlığında da söylemiştim, bizim Erdoğan çıkıp buna benzer birşey dese sonucları tahmin etmek dahi istemiyorum.
Böyle saçmasapan bir açıklama yapmasını yanındaki danışmanları falan nasıl onaylamış acaba.
sent via GSC
BBC 'de Türkiye'deki topyekün mücadele ve meslek liselerinin maske ve önlük üretimi ve virüsü hızla kontrol almaya başladığımız haber yapılmış.
Teflon donTrump'un dezenfektasyon ilacı içilebilir açıklaması sonrası gerçekten içip ölenler olmuş.
Amerikalı bir çift bir çay kaşığı akvaryum temizleyici maddeyi bir bardak soda ile karıştırıp içmişler kendilerini Corona dan korumak için. 20 dakika sonra ikisi de fenalaşmış, adam ölmüş.
Kaynak: Bild
sent via GSC

İsraili ve hatta tüm devletleri gecenin şu saatinde boşver, yat uyu reisİsrail Sağlık Bakanı istifa etti
İsrail’in aşırı dinci Sağlık Bakanı Yaakov Litzman’ın, yeni tip koronavirüs salgınına karşı uyguladığı politika nedeniyle karşılaştığı eleştireler karşısında istifa ettiği belirtildi.
İsrail medyasının aktardığına göre, 71 yaşındaki Yaakov Litzman , Başbakan Benyamin Netanyahu’ya Sağlık Bakanlığı görevini bırakmak, Yapı Ve Konut Bakanlığı görevine geçmek istediğini bildirdi.
Litzman, eşiyle birlikte Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı, hafif seyreden hastalığı yenmeyi başarmıştı.
uyuyabilsem uyuyacağım modumİsraili ve hatta tüm devletleri gecenin şu saatinde boşver, yat uyu reis
Türkiyenin rakamları cok dogru sankide şehit sayısında bile söyleyen hayatı yalan bi yönetimden dogru rakam beklemiyom
AdamsınDünden beri hem 4 günlük yasak, hemde ramazan öncesi derken ortalık feci kalabalık. Çevremdeki kalabalık marketleri ve kalabalık mesafeleri aşarak hem banka da bir işimi, hemde alışveriş yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 78671