Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuşmasının konu başlığında da söylemiştim, bizim Erdoğan çıkıp buna benzer birşey dese sonucları tahmin etmek dahi istemiyorum.

Böyle saçmasapan bir açıklama yapmasını yanındaki danışmanları falan nasıl onaylamış acaba.

sent via GSC

Konuşmasının konu başlığında da söylemiştim, bizim Erdoğan çıkıp buna benzer birşey dese sonucları tahmin etmek dahi istemiyorum.

Böyle saçmasapan bir açıklama yapmasını yanındaki danışmanları falan nasıl onaylamış acaba.

sent via GSC
ülkenin yüzde 60 ı giderdi maazallah

FDA, hastaneler dışındaki koronavirüs için hidroksiklorokin kullanımına karşı uyarıyor''Klinik çalışmalar devam edebilir, ancak ilacın kalp riskleri kontrollü çalışmaların dışında kullanılamayacak kadar büyüktür.''

Cuma günü Gıda ve İlaç İdaresi, hastane ortamları veya klinik çalışmaların dışındaki COVID-19 hastalarına hidroksiklorokin reçete edilmesine karşı uyarıda bulundu. Bir antimalariyal olan ilaç, Başkan Donald Trump tarafından koronavirüs için olası bir tedavi olarak tekrar tekrar lanse edildi.

''FDA, hidroksiklorokin veya klorokin ile tedavi edilen COVID-19 hastalarında, genellikle azitromisin ile kombinasyon halinde ciddi kalp ritmi problemlerinin raporlarının farkındadır'' açıklaması yapıldı.
FDA, "Ayrıca, bu ilaçların ayaktan reçetelerle artan kullanımının farkındayız. Bu nedenle, sağlık uzmanlarına ve hastalara hem hidroksiklorokin hem de klorokin ile ilişkili bilinen riskleri hatırlatmak istiyoruz." Dedi.
Ajans, hidroksiklorokinin hala hastane ortamlarında veya klinik çalışmalarda kullanılabileceğini, ancak planlanan bazı çalışmaların durdurulup durdurulmayacağı henüz belli olmadığını söyledi
Kardiyologlar haftalardır hidroksiklorokin kalp riskleri hakkında alarm veriyorlar, ilacın kalp koşullarına duyarlı az sayıda hastada ölümcül olabileceğini söylediler.

Bu ilacın fayda sağlayabileceği düşünceleri , bir Fransız çalışmasının hidroksiklorokin artı azitromisinin (Z-Pak olarak bilinen antibiyotik) COVID-19 hastalarına fayda sağlayabileceğini öne sürdüğü Mart ayında oluşmaya başladı. Bununla birlikte, Fransız çalışmasını yayınlayan dergi daha sonra makalenin beklenen standardını karşılamadığını söyledi.

Trump'un dezenfektasyon ilacı içilebilir açıklaması sonrası gerçekten içip ölenler olmuş.

Amerikalı bir çift bir çay kaşığı akvaryum temizleyici maddeyi bir bardak soda ile karıştırıp içmişler kendilerini Corona dan korumak için. 20 dakika sonra ikisi de fenalaşmış, adam ölmüş.

Kaynak: Bild

sent via GSC
Teflon don :tbr:

Suudi Arabistan yönetimi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağının, Mekke kenti hariç kısmi olarak kaldırıldığını duyurdu.
Suudi Kralı Selman bin Abdülaziz, krallığın Mekke hariç tüm bölgelerinde 24 saatlik sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırılmasını öngören bir kararname yayınladı.
Devlet ajansı SPA'da yer alan habere göre kararnamede, yasağın bugünden çarşambaya kadar sabah 9.00 ile akşam 17.00 arasında uygulanacağı belirtildi.

ABD'de ölümler 2 binin üzerine çıkmış yine

Eğer bugün de dünkü gibi dünya genelinde 90 bin yeni vaka görülürse toplam vaka 3 milyon olmuş olacak

İsrail Sağlık Bakanı istifa etti
İsrail’in aşırı dinci Sağlık Bakanı Yaakov Litzman’ın, yeni tip koronavirüs salgınına karşı uyguladığı politika nedeniyle karşılaştığı eleştireler karşısında istifa ettiği belirtildi.
İsrail medyasının aktardığına göre, 71 yaşındaki Yaakov Litzman , Başbakan Benyamin Netanyahu’ya Sağlık Bakanlığı görevini bırakmak, Yapı Ve Konut Bakanlığı görevine geçmek istediğini bildirdi.
Litzman, eşiyle birlikte Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı, hafif seyreden hastalığı yenmeyi başarmıştı.

İsrail Sağlık Bakanı istifa etti
İsrail’in aşırı dinci Sağlık Bakanı Yaakov Litzman’ın, yeni tip koronavirüs salgınına karşı uyguladığı politika nedeniyle karşılaştığı eleştireler karşısında istifa ettiği belirtildi.
İsrail medyasının aktardığına göre, 71 yaşındaki Yaakov Litzman , Başbakan Benyamin Netanyahu’ya Sağlık Bakanlığı görevini bırakmak, Yapı Ve Konut Bakanlığı görevine geçmek istediğini bildirdi.
Litzman, eşiyle birlikte Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı, hafif seyreden hastalığı yenmeyi başarmıştı.
İsraili ve hatta tüm devletleri gecenin şu saatinde boşver, yat uyu reis

Maalesef millet yatmaya alıştı artık pandemi filan kalmasa da kimse gidip çalışmaz bana hava hoş muafiyetim var sonuçlarına yangın yapanlar katlanır...

Bugünler bu zihniyet yüzünden geçmeyecek toplumsal olaylar bekliyorum

Singapur Teknoloji ve Tasarım Üniversitesi birçok ülke için modelleme yaparak salgınların ne zaman son bulacağına dair tahmin yapmış.

Türkiye için tahminleri 15 mayıs civarı bitecek yönünde.

1587885184584.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt