- 1 Ağustos 2014
- 63.817
- 75.005
- 4.338
Fransa 612 vaka 242 ölüm
Almanya 607 vaka 19 ölüm
Almanya 607 vaka 19 ölüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gram beyın yok bu hollandadaSon mevcut bilgilere gore virusun cocuklardan yaslilara gecme olasiligi cok dusuk olarak belirtildi. Bu sebepten Hollandada bu donemde ilk okullarin acilmasina ve çocukların spor faaliyetlerine baslanilabilecegine karar verildi
bakan temas konusunda bu güne kadar tespit edilenler konusunda temas azalıyor diyor da daha 4-5 gün önce gimsa markette 40 çalışanda pozitif çıkmadı mı tüm temas tespit edildi mi? Hepsine test yapıldı mi?
Bunları sorgulayınca terörist oluyoruz.
Sanki millet insanlık hastalıktan kırılsın herkes ölsün istiyor gibi davranmaktan da bi vazgeçsek hani.
Şehir içi ufak tefek hareketlenmeler başladı. 1.5 saat sonra benzinliklerde kuyruklar oluşacak yine.
Her hafta ayni manzarayla karşılaşmakta can sıkıcı şu pandemik konusunda ülkenin en tepesindeki dahil lanet olsun hepinize ne haliniz varsa görün dese haklilar. Aksam haberlerinde izledim millet sokakta top oynayıp keyfine sokağa çıkıp polise atarlaniyordu.
benzinlikler açılıyor mu rtaşŞehir içi ufak tefek hareketlenmeler başladı. 1.5 saat sonra benzinliklerde kuyruklar oluşacak yine.
Her hafta ayni manzarayla karşılaşmakta can sıkıcı şu pandemik konusunda ülkenin en tepesindeki dahil lanet olsun hepinize ne haliniz varsa görün dese haklilar. Aksam haberlerinde izledim millet sokakta top oynayıp keyfine sokağa çıkıp polise atarlaniyordu.
hayırlı işler dilerim1 saat sonra ben Ekli dosyayı görüntüle 79216
Reis ölü sayıları vs. yalan dolan diyenlere ne demek istersin?hazirana çözüyoruz bu belayı, dayanın
son ağır hasta dün iyileşmişti galiba haberlerde vardıÇin in Wuhan şehrinde bugün ile birlikte hiçbir corona hastasının hastanelerde yatirilmadigi belirtildi
hazirana çözüyoruz bu belayı, dayanın