- 1 Ağustos 2014
- 63.820
- 75.008
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
An itibariyle Türkiye'de virüs olayı yalan olmuştur İzmir de sokaklar meydanlar sahiller tıklım tıklım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "31 ilimizde 1-2-3 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak."

İyi yapmışlar. Toplum bağışıklık kazanmazsa genel iyileşme olmaz. Her dalgada eve tıkılıp kalacaksak halimiz vahim. Aşı kısmına hiç girmiyorum. Ne olacağı, ne zaman çıkacağı, nasıl sonuçlar vereceği belli bile değil.
Yapılması gereken sadece yaşlı kesimin desteklenmesi ve bir süre ailesinin kendisinden uzak kalıp hayatın devam etmeydi. Böylece genç toplumun çoğunluğu semptom bile göstermeden hastalığı geçirip toplum bağışıklığı kazanılmış olacaktı. Tabii bunu şu anda söyleyebilmek kolay, o günlerde öyle bir korku pompalandı, Çin tüm olanları gizledi ki yalan yok hepimiz paranoyak olduk.
Amerika gibi birçok ülkede doktorlar çıkıp açık açık konuşuyor ölüm oranı %3 değil çok çok daha düşük diye ki Amerika’da ilk ölü sayısı projeksiyonu 2milyondu. Düşe düşe 60binlere kadar geldi. Üstelik ölenlerin çoğunluğu kanserden mi, başka kronik rahatsızlığı vardı da Corona olmasa da ölecek miydi belli bile değil.
Dışarıda tabii ki önlemimizi alalım, maskemizi takalım ama artık bu sokağa çıkma yasakları işi maksadını aşıyor ve bir an önce bitirilmeli.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence de olası 2.dalgada süreç çok daha hafif geçecek zaten 1 kişiden 5 kişiye bulaşırken 3 kişiye bulaşacak. Bağışıklığın garantisi yok falan diyorlar da ben çok inanmıyorum bilinçli korku pompalanıyor gibi bariz. Zaten Amerika ve Almanya antikor testleri yapıyorlar ölüm oranının ne kadar düşük olduğu belli olacak bence.
Bağışıklık kazanıldığının tespit edilmesi gerekiyor inanıp inanmamalık bir mevzu değil ki.
Kazanılmıyor gibi algı yaratıyorlar ama dünya sağlık örgütü bile öyle. Aşı üretimine en yakın olan kadın tekrarlayabileceğini ama 1-2 sene sonra olacağını söyledi mesela çoğu profesörde öyle diyor. Bi de tekrarlasa bile vücut zaten bunu tanımış olmuyor mu yani daha hafif geçirmemiz gerekmiyor mu? Hep olumsuzu gündemde tutup algıyı ona ceviriyorlar aslında onu demeye çalıştım.
Millet altın alıyor. Bizim millet için en önemli şeyin para olduğunu bilmiyormusun rtaşUlan her şeyi anlarım da kuyumcunun önündeki kuyruğu anlayamadım.
Altın almanın zamanı değil ki yav... Altın fiyatları tavan yaptı.Millet altın alıyor. Bizim millet için en önemli şeyin para olduğunu bilmiyormusun rtaş