Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Şimdi reisimizde bu iş bitti minvalinde açıklama yapıyorsa evde kimse kalmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ölü sayisinin iyice dusmesini bekliyorum bu hafta,vaka sayisi da 1100 lere dusecektir diye tahmin ediyorum haftasonuna kadar
burclara dayanarak yapıyor15.000 test yapıp 1.100 vaka oluyorsa bu çok gerçekçi bir düşüş sayılmaz.
ayrıca kaynak neresi, böyle tahmin yapılmaz. İstatistiki bir tabanı olmalı.
Iyiye gidecek diye hissediyorum.aslinda koronavirus konusunda yazmayı hic istemiyorum ama mecbur yorum yapiyorum abi.idare et beni,15.000 test yapıp 1.100 vaka oluyorsa bu çok gerçekçi bir düşüş sayılmaz.
ayrıca kaynak neresi, böyle tahmin yapılmaz. İstatistiki bir tabanı olmalı.
Temas zinciri yok diyor kime yapabilirsin ki testiOrana bakarsan 40.000 test için vaka ile iyileşen bugün için başa baş çıkardı.
Test sayısı düşmemeli ki yakalayabilinsin.
Iyiye gidecek diye hissediyorum.aslinda koronavirus konusunda yazmayı hic istemiyorum ama mecbur yorum yapiyorum abi.idare et beni,
He de gec bana.beni kendi halime birakin
Genel sohbet konusu kapali,herkes burda.keramettin abi yemek konusunda da yasak koydu.buraya da yorum yapınca astrolojiye bagliyolar.banlanmak istiyorum bu konudan ama banlamiyolar☹yorum yapmana gerek yok ki.İlgili olduğun konular ile ilgili yap, burayı da oku geç bence.
Orana bakarsan 40.000 test için vaka ile iyileşen bugün için başa baş çıkardı.
Test sayısı düşmemeli ki yakalayabilinsin.
nıye banlamıyorlar la banladım genel sohbet acık oraya gıtGenel sohbet konusu kapali,herkes burda.keramettin abi yemek konusunda da yasak koydu.buraya da yorun yapınca astrolojiye bagliyolar.banlanmak istiyorum burdan ama banlamiyolar☹
Temas zinciri yok diyor kime yapabilirsin ki testi
Hangi konuda haklı?Oytun erbaş haklı çıktı o zaman.Oldurme oranı en az olan ulke biziz sanıyorum.Tabi rakamlar doğruysa
Diğer ülkelerin süreçlerine bakarsak iyileşme sayısı bana mantıklı geliyorBu çok gerçekçi gelmedi işte. İki üç günde bu kadar aza inmez başvuru sayısı. Ha şu var.
Test sonuçları 6-7 gün geriden geliyor diye söyleniyor. Böyle bir durum varsa sokağa çıkılamayan günlerde bu rakamlar normal.
Bana bunu daha çok düşündürttü bu rakamlar bunu.
Yoksa bu kadar iyileşme mantıklı durmuyor istatistiksel açıdan bu kadar kısa sürede.
ne demis ki bu tarrak bilioz ztn antijen ve antikor testinin ne oldugunu