- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Hangi konuda haklı?
Virus o kadar etki etmez bize gibi seyler mi söylemişti abi öyle hatırlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi konuda haklı?
avmye gidip sağı solu kese kese yemek yemeyi özledim
ayıpsın istediğin zamanİzmire gelirsem beni misafir eder misin ? Bir yemek ismarlarsin
Hollanda devletin hamlelerini nasıl değerlendiriyorsun kleursteen ?
Kleursteen
Gerçekten hollanda devletinin hamleleri bana göre çok rezil duzeyde kaldı. Nereden tutarsan elinde kalıyor. Corona ilk Çinde göründüğünde bakanımız bu virus Avrupaya sicramaz demişti. Sonrasinda ekonomi mi halk sagligi mi arasinda devlet gidip geldi. Katı kurallar koyamadı hiç ekonomiye zarar vermemek için. Hastane yogun bakim yatak sayısı çok az geldi. Şans eseri Hollandada virüs pik'ini tam zamaninda gördük. Birkac gun daha devam etseydi artış, Italya durumlarini gorebilirdik diye belirtti Diederik Gommers (yogun bakim odasi baskani). Hastaneler kendi aralarinda kurduklari iletisim mekanizmasi sebebiyle hastaları ülke çapında yayabildik. Devlet in burda ultimatom disinda yaptığı hicbirsey olmadi. Sadece ay sonuna kadar kapasiteyi arttirin demekle yetindi.
Hele ki Çin den sipariş ettikleri maskelerin kontrol edilmeksizin hastanelere dagitilmasi ve hastanelerin kendileri bu maskelerin standartlara uymadigini soylemesi.. Normal sartlarda hukumet düşürür böyle seyler.
Eşim, kardesim ve ben saglikciyiz. Eşim cok hastalandi son donemler, işyeri test etmeyi bile gerekli gormedi test sayilarinin azligi sebebiyle.
Kleursteen, biraksan sabaha kadar konusurum.. Bereket virus dalgasini aşıyoruz
Bence de çok saçmalıyorlar. Şu jaap van dissel denen adamın dediği her şeyi sorgulamadan etmeden kopyalayıp yapistiriyorlar sanki, sonra millet mantıklı öneri bulunca bu önerilere hiç bakmıyorlar. Muhalefet dışında doğru düzgün eleştiren de yok özellikle tvde, tuhaf bulduğum şey. Durum o kadar vahim ki wildersle bile hemfikir oldum artık.
Neredeyse tüm ülkelerde ağız maskesi takin deniyor, Hollandada ise gereksiz olur deyip milleti bu konuda serbest bırakıyorlar.
Eşine geçmiş olsun.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısının ardından açıkladığı ABD'ye gönderilecek tıbbi yardım malzemelerinin ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 500 bin cerrahi maske ve medikal ürünlerin yarın bu ülkeye ulaşacağı paylaştı.Korona için 2.2 trilyon dolar para ayıran ABD'ye de yardim etti dünya liderimiz
Maske gönderdi
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
saglik sistemiyle sinifta kalan ülkeler:
belcika
ispanya
italya
fransa
ingiltere
hollanda
yazin ortasinda tatilciler gelmisken patlak verseydi 211 bin ölü degil en az 600 bin ölü olurdu dünya genelinde
almanya'da en zengin 500 kisiden biri olarak gösterilen helmut nanz diye bir adam öldü o servetini cok eskiden yapmisti. almanyada bile sadece yasi yetenler tanirmis. dünya genelinde ise öyle zengin amerikan politikaci veya böyle yav bu da coronadan öldü diyebilecegimiz uluslararasi capta biri yok herhalde, ben duymadim.Murhan , hiç zengin godoman birisi öldü mü yabancı ülkelerde senin kulağın kesiktir haberin olur ?