Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABD 19 bin iyileşme güncelledi bugün için :eek:

Hollanda devletin hamlelerini nasıl değerlendiriyorsun kleursteen ?

Kleursteen :D

Gerçekten hollanda devletinin hamleleri bana göre çok rezil duzeyde kaldı. Nereden tutarsan elinde kalıyor. Corona ilk Çinde göründüğünde bakanımız bu virus Avrupaya sicramaz demişti. Sonrasinda ekonomi mi halk sagligi mi arasinda devlet gidip geldi. Katı kurallar koyamadı hiç ekonomiye zarar vermemek için. Hastane yogun bakim yatak sayısı çok az geldi. Şans eseri Hollandada virüs pik'ini tam zamaninda gördük. Birkac gun daha devam etseydi artış, Italya durumlarini gorebilirdik diye belirtti Diederik Gommers (yogun bakim odasi baskani). Hastaneler kendi aralarinda kurduklari iletisim mekanizmasi sebebiyle hastaları ülke çapında yayabildik. Devlet in burda ultimatom disinda yaptığı hicbirsey olmadi. Sadece ay sonuna kadar kapasiteyi arttirin demekle yetindi.

Hele ki Çin den sipariş ettikleri maskelerin kontrol edilmeksizin hastanelere dagitilmasi ve hastanelerin kendileri bu maskelerin standartlara uymadigini soylemesi.. Normal sartlarda hukumet düşürür böyle seyler.

Eşim, kardesim ve ben saglikciyiz. Eşim cok hastalandi son donemler, işyeri test etmeyi bile gerekli gormedi test sayilarinin azligi sebebiyle.

Kleursteen, biraksan sabaha kadar konusurum.. Bereket virus dalgasini aşıyoruz

Kleursteen :D

Gerçekten hollanda devletinin hamleleri bana göre çok rezil duzeyde kaldı. Nereden tutarsan elinde kalıyor. Corona ilk Çinde göründüğünde bakanımız bu virus Avrupaya sicramaz demişti. Sonrasinda ekonomi mi halk sagligi mi arasinda devlet gidip geldi. Katı kurallar koyamadı hiç ekonomiye zarar vermemek için. Hastane yogun bakim yatak sayısı çok az geldi. Şans eseri Hollandada virüs pik'ini tam zamaninda gördük. Birkac gun daha devam etseydi artış, Italya durumlarini gorebilirdik diye belirtti Diederik Gommers (yogun bakim odasi baskani). Hastaneler kendi aralarinda kurduklari iletisim mekanizmasi sebebiyle hastaları ülke çapında yayabildik. Devlet in burda ultimatom disinda yaptığı hicbirsey olmadi. Sadece ay sonuna kadar kapasiteyi arttirin demekle yetindi.

Hele ki Çin den sipariş ettikleri maskelerin kontrol edilmeksizin hastanelere dagitilmasi ve hastanelerin kendileri bu maskelerin standartlara uymadigini soylemesi.. Normal sartlarda hukumet düşürür böyle seyler.

Eşim, kardesim ve ben saglikciyiz. Eşim cok hastalandi son donemler, işyeri test etmeyi bile gerekli gormedi test sayilarinin azligi sebebiyle.

Kleursteen, biraksan sabaha kadar konusurum.. Bereket virus dalgasini aşıyoruz

Bence de çok saçmalıyorlar. Şu jaap van dissel denen adamın dediği her şeyi sorgulamadan etmeden kopyalayıp yapistiriyorlar sanki, sonra millet mantıklı öneri bulunca bu önerilere hiç bakmıyorlar. Muhalefet dışında doğru düzgün eleştiren de yok özellikle tvde, tuhaf bulduğum şey. Durum o kadar vahim ki wildersle bile hemfikir oldum artık.

Neredeyse tüm ülkelerde ağız maskesi takin deniyor, Hollandada ise gereksiz olur deyip milleti bu konuda serbest bırakıyorlar. :D

Eşine geçmiş olsun.

Sizin üreteceğiniz aşıdan ne olur allah aşkına

Bence de çok saçmalıyorlar. Şu jaap van dissel denen adamın dediği her şeyi sorgulamadan etmeden kopyalayıp yapistiriyorlar sanki, sonra millet mantıklı öneri bulunca bu önerilere hiç bakmıyorlar. Muhalefet dışında doğru düzgün eleştiren de yok özellikle tvde, tuhaf bulduğum şey. Durum o kadar vahim ki wildersle bile hemfikir oldum artık.

Neredeyse tüm ülkelerde ağız maskesi takin deniyor, Hollandada ise gereksiz olur deyip milleti bu konuda serbest bırakıyorlar. :D

Eşine geçmiş olsun.

Maskelerdeki stok sorunu sebebiyle rengim. Önce chirurgisch mondmasker korumaz dediler. Schijnveiligheid dediler. FFP2 maskesi olmasi lazim dediler. Sonra baktılar ki halk FFP2 maskesi aramaya çıktı ve hastanelerde kıtlık başladı. Söylediklerini degistirip chirurgisch marker geeft voldoende bescherming, FFP2 is niet nodig demeye basladilar. Çok sorunlu şeyler oluyor. Eyvallah rengim. Sağlıktan ayrilmayalim

Korona için 2.2 trilyon dolar para ayıran ABD'ye de yardim etti dünya liderimiz

Maske gönderdi

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısının ardından açıkladığı ABD'ye gönderilecek tıbbi yardım malzemelerinin ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 500 bin cerrahi maske ve medikal ürünlerin yarın bu ülkeye ulaşacağı paylaştı.

Bakan Koca açıkladı: 88 ülke Türkiye'den destek istedi, 30'una yardım gönderdik

- Virüsün yayıldığını ilk nokta Çin'e
- Sınır komşumuz İran
- komuşumuz Bulgaristan'a
- Balkan ülkelerinden Bosna Hersek, Karadağ ve Makedonya'ya
- Öte yandan corona virüste ağır kayıplar veren İtalya ve İspanya'ya
- ve devami.

Helal olsun Ülkeme!
Helal olsun Türkiye

Son düzenleme:
saglik sistemiyle sinifta kalan ülkeler:

belcika
ispanya
italya
fransa
ingiltere
hollanda

yazin ortasinda tatilciler gelmisken patlak verseydi 211 bin ölü degil en az 600 bin ölü olurdu dünya genelinde

saglik sistemiyle sinifta kalan ülkeler:

belcika
ispanya
italya
fransa
ingiltere
hollanda

yazin ortasinda tatilciler gelmisken patlak verseydi 211 bin ölü degil en az 600 bin ölü olurdu dünya genelinde

Murhan , hiç zengin godoman birisi öldü mü yabancı ülkelerde senin kulağın kesiktir haberin olur ?

ABD'deki vakalarda son iki gündür düşüş var
iki gün önce 35k
dün 26 k
bugün 17k

Murhan , hiç zengin godoman birisi öldü mü yabancı ülkelerde senin kulağın kesiktir haberin olur ?
almanya'da en zengin 500 kisiden biri olarak gösterilen helmut nanz diye bir adam öldü o servetini cok eskiden yapmisti. almanyada bile sadece yasi yetenler tanirmis. dünya genelinde ise öyle zengin amerikan politikaci veya böyle yav bu da coronadan öldü diyebilecegimiz uluslararasi capta biri yok herhalde, ben duymadim.

Ingiltere covid e karsi hasta tedavisi yapip kendileri viruse yakalanip hayatini kaybeden saglikcilarin ailelerine 60.000 pound odeyecegini bildirdi

Ateş, öksürük ve nefes darlığı olarak bildirilen covid semptomları Amerikada CDC tarafindan guncellenmis. Semptom listesine altı yeni belirti eklenmis. Bunlar, üşüme, üşümeyle birlikte tekrar eden titreme, kas ağrısı, baş ağrısı, boğaz ağrısı, tat ve koku alma kaybı olarak belirlenmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt