Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ölü sayisinin iyice dusmesini bekliyorum bu hafta,vaka sayisi da 1100 lere dusecektir diye tahmin ediyorum haftasonuna kadar

15.000 test yapıp 1.100 vaka oluyorsa bu çok gerçekçi bir düşüş sayılmaz.

ayrıca kaynak neresi, böyle tahmin yapılmaz. İstatistiki bir tabanı olmalı.

15.000 test yapıp 1.100 vaka oluyorsa bu çok gerçekçi bir düşüş sayılmaz.

ayrıca kaynak neresi, böyle tahmin yapılmaz. İstatistiki bir tabanı olmalı.
Iyiye gidecek diye hissediyorum.aslinda koronavirus konusunda yazmayı hic istemiyorum ama mecbur yorum yapiyorum abi.idare et beni,
He de gec bana.beni kendi halime birakin

Iyiye gidecek diye hissediyorum.aslinda koronavirus konusunda yazmayı hic istemiyorum ama mecbur yorum yapiyorum abi.idare et beni,
He de gec bana.beni kendi halime birakin

yorum yapmana gerek yok ki.İlgili olduğun konular ile ilgili yap, burayı da oku geç bence.

yorum yapmana gerek yok ki.İlgili olduğun konular ile ilgili yap, burayı da oku geç bence.
Genel sohbet konusu kapali,herkes burda.keramettin abi yemek konusunda da yasak koydu.buraya da yorum yapınca astrolojiye bagliyolar.banlanmak istiyorum bu konudan ama banlamiyolar☹

Temas zinciri yok diyor kime yapabilirsin ki testi

Bu çok gerçekçi gelmedi işte. İki üç günde bu kadar aza inmez başvuru sayısı. Ha şu var.

Test sonuçları 6-7 gün geriden geliyor diye söyleniyor. Böyle bir durum varsa sokağa çıkılamayan günlerde bu rakamlar normal.

Bana bunu daha çok düşündürttü bu rakamlar bunu.

Yoksa bu kadar iyileşme mantıklı durmuyor istatistiksel açıdan bu kadar kısa sürede.

Zerre sevmem ama doğru demiş

AF8A661B-7DAD-4FFC-8EA7-A36CFE8FEAC3.webp

Oytun erbaş haklı çıktı o zaman.Oldurme oranı en az olan ulke biziz sanıyorum.Tabi rakamlar doğruysa

Test saysini iki günde yarı yarıya dusurduler

ub.mesaji

Bu çok gerçekçi gelmedi işte. İki üç günde bu kadar aza inmez başvuru sayısı. Ha şu var.

Test sonuçları 6-7 gün geriden geliyor diye söyleniyor. Böyle bir durum varsa sokağa çıkılamayan günlerde bu rakamlar normal.

Bana bunu daha çok düşündürttü bu rakamlar bunu.

Yoksa bu kadar iyileşme mantıklı durmuyor istatistiksel açıdan bu kadar kısa sürede.
Diğer ülkelerin süreçlerine bakarsak iyileşme sayısı bana mantıklı geliyor
Ben gün be gün bu verileri takip ettim naçizane
İspanya ve İran bundan 20 gün önce şu an bizim açıkladığımız rakamlar kadar iyileşme açıklıyorlardı Hatta 6 bin iyileşme felan açıklandığı da oldu.
Bu günlerde aynı süreci ABD Almanya ve Türkiye gibi ülkeler de yaşamaya başladı
ABD günlük olarak verileri güncelleyen bir ülke ve sanırım iki gün önceydi bir günde 10 bin iyileşme bildirdiler.
Yani bu süreçle ilgili bir durum
Test sonuçları geç geliyor diye kim söylüyor bilmiyorum ama öyle olsa 10 nisandaki kargaşayı hesaba katarsak illa ki verilerin yükselmesi lazımdı bence böyle bir şey söz konusu olamaz.Başvuru sayısı bu kadar inmez demişsin renktaş Türkiye'nin en önemli tıp fakültesi Cerrahpaşa'nın hastanesinde doktorlar yoğun bakım kapasitesinin büyük bir kısmının boş olduğunu söylemişlerdi. Kaldı ki her gün taburcu olan sayısının arttığı ve başvurunun giderek azaldığını onlar da çeşitli haber kanallarıyla belirtiyorlar.Ki forumumuzdaki sağlık çalışanı renktaşlarımızda bunu belirtmişti.
Yani işin özeti ben rakamlara inanıyorum. Ama bu durumda kesinlikle tedbirlerde gevşememek gerek.

ne demis ki bu tarrak bilioz ztn antijen ve antikor testinin ne oldugunu

benim anladığım işte bu testler de yapılmalı ki kim kime bulaştırabilir bilinsin diyor.

Test sayısı azalıyor, ne kadar insan geçirdi hastalığı o da önemli.

Saatli bombayla oynuyoruz resmen elimizde patlamaz umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt