- 5 Eylül 2014
- 84.876
- 70.804
- 4.513
avatarında dünya karizmaları yatıyorMeşhur saldım çayıra Mevlam... stratejisi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avatarında dünya karizmaları yatıyorMeşhur saldım çayıra Mevlam... stratejisi![]()
avatarında dünya karizmaları yatıyor
![]()
hic inandırıcı gelmedı (!)İspanya
+2.706 vaka
+301 ölüm
nesi inandırıcı gelmedihic inandırıcı gelmedı (!)
Kizi degistirmis beyanini. Babam orda tedavi olmak istemedi falan demis yaw. Umarim sınır dışı edilirler de milleti kandırmak neymis anlarlar. Cok sevdikleri ulkelerinde de yasarlar.Haha ulan isveçteki hasta getirme olayı da kurgu diyorlar İsveçte adama dava açmışlar yalan yanlış beyan verdi diye
ironı yapıyorum yavnesi inandırıcı gelmedi
bizim sayılara inanmayanlara herhalde bu lafironı yapıyorum yav
ispanyada vaka sayısında toparlamıs gözüküyor
kaynak var mı?Kizi degistirmis beyanini. Babam orda tedavi olmak istemedi falan demis yaw. Umarim sınır dışı edilirler de milleti kandırmak neymis anlarlar. Cok sevdikleri ulkelerinde de yasarlar.
kaynak var mı?
dur ben atayım
ben ıkna oldum büyük ıhtımal sen kaynagı bıle bılmeden yazdın bunları
Asılsız haberler var iki taraftan da olayın aslı nedir anlamaya çalışıyoruz ahbap.isvecte hastaneler fln boktanmis kizin babasi kendi gitmek istememis olabilir gercekten
ucak operasyonu, rte videosu da pr'in allahi ztn
neye itiraz ediyonuz yine mehteri vermissiniz konuya
Olay kızın günlerce twitterdan heryere saldırması yav babam hasta almadılar yardım etmediler falan haliyle burda tepki oluşmasın diye gittiler aldılar adamıKız bir panikle böyle bir video çekmiş olabilir normal bence sonuçta herkes korku içinde, adamın durumu gayet iyi görünüyor ama aile sonuçta. Sınırdışı edilme muhabeeti oluncada çark etmiştir bu da normal geliyor bana, Ak partiside bu şov yapma fırsatını kaçırmadı doğal olarak yoksa adam çok büyük çoğunluk gibi hastalığı ayakta atlatacak zaten açıkça görülüyor. Normalde kimsenin kolunu kaldırmaması gerekiyor ama hayat böyle yani, İsveçin her türlü imkanını kullan sonra memleketimde memleketim:d Tam 1 gurbetçi keko ne eksik ne fazla.