Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce getirilen Hastalar neydi ?
Rusyadanda 1 Vatandasi gerirdik...
birakin o isler, yok Sov yok o yok bu ....

Tele1 yapti bu haberi,Tele1'in isviçte muhabiri varmış olaya bak sen birde
2017de kuruldu Tele1.
Sahibi/Yönetmende : Merdan Yanardağ

Özellikle AKP iktidarına karşı yürüttüğü sert muhalefetle biliniyor...

Kitapi :Bir ABD Projesi Olarak AKP
Operasyon Partisi

“ ABD tarafından projelendirildiğini ve iktidara taşındığını ileri sürüyor. AKP'nin, emperyalizmle uyum içinde hareket ederek iktidar olunabileceğini düşünen Siyasal İslamcıların partisi olduğunu belirten Yanardağ, bir tür "suç ortaklığı"na dikkat çekiyor. “

-Semira Gülüşken, Emrullah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilme süreci öncesinde sosyal medyadan kendisine konsolosluk ile temasa geçmeleri yönünde yapılan tavsiyelere dikkat çeken bir yanıt verdi. Gülüşken, sosyal medya hesabından verdiği yanıtta konsolosluk yetkililerinin kendilerinden uçak kaldırılması için 26 bin dolar istediğini söyledi. Gülüşken, “Biz bunu nasıl karşılayabiliriz” dedi.

Ve devami Isvecdeki Gazeteler :

Expressen gazetesi ise ''Koronavirüs hastası tedavi olamayınca Türkiye'ye uçtu'' başlığıyla okuyucularına duyurdu

SVD gazetesi "Türkiye Strump Havalimanı'ndan hasta aldı'' başlığı ile haberi okurlarına duyurudu.

İsveç devlet televizyonu SVT ise haberinde, İsveç'te tedavi göremeyen Kovid-19 hastası dedi.

Ben Dr.Fahrettin Kocaya güveniyorum!

yunan makamlarının resmi talebi üzerine, cibuti'de mahsur kalan 3 yunan denizci, türkiye'nin cibuti büyükelçiliğinin yardımıyla dün türk hava yollarına (thy) ait tahliye uçağıyla türkiye'ye getirildi.

diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, tahliye edilen 68, 71 ve 77 yaşlarındaki 3 yunan denizci türk hükümeti ve büyükelçiliğine teşekkür etti.

sağlık bakanlığı tarafından moskova'ya gönderilen ambulans uçakla tedavisinin tamamlanması için istanbul'a getirilen 24 yaşındaki haluk hasan seyithanoğlu, "koronavirüs nedeniyle ameliyatım gerçekleşmiyordu. sağlık bakanımıza beni buraya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. cumhurbaşkanımıza da bu hizmetleri verdiği için şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Haha ulan isveçteki hasta getirme olayı da kurgu diyorlar İsveçte adama dava açmışlar yalan yanlış beyan verdi diye
Kizi degistirmis beyanini. Babam orda tedavi olmak istemedi falan demis yaw. Umarim sınır dışı edilirler de milleti kandırmak neymis anlarlar. Cok sevdikleri ulkelerinde de yasarlar.

Kizi degistirmis beyanini. Babam orda tedavi olmak istemedi falan demis yaw. Umarim sınır dışı edilirler de milleti kandırmak neymis anlarlar. Cok sevdikleri ulkelerinde de yasarlar.
kaynak var mı?

dur ben atayım

ben ıkna oldum büyük ıhtımal sen kaynagı bıle bılmeden yazdın bunları

Eved

Haberden anladığım kelimeler Coronavirüs, Türkiye, Pr, Strateji.

Translateden baktım sosyal medyada tepki var, pr çalışması olduğu söyleniyor vs diyor kızın beyan değiştirdiğine dair bir şey göremedim ya da sınır dışı vs.

Ayrıca kaynak olarak da Türk medyasını göstermişler araştırmaya devam edelim henüz ortada bir şey yok sallayacak.

Kız bir panikle böyle bir video çekmiş olabilir normal bence sonuçta herkes korku içinde, adamın durumu gayet iyi görünüyor ama aile sonuçta. Sınırdışı edilme muhabeeti oluncada çark etmiştir bu da normal geliyor bana, Ak partiside bu şov yapma fırsatını kaçırmadı doğal olarak yoksa adam çok büyük çoğunluk gibi hastalığı ayakta atlatacak zaten açıkça görülüyor. Normalde kimsenin kolunu kaldırmaması gerekiyor ama hayat böyle yani, İsveçin her türlü imkanını kullan sonra memleketimde memleketim:d Tam 1 gurbetçi keko ne eksik ne fazla.

isvecte hastaneler fln boktanmis kizin babasi kendi gitmek istememis olabilir gercekten
ucak operasyonu, rte videosu da pr'in allahi ztn
neye itiraz ediyonuz yine mehteri vermissiniz konuya

isvecte hastaneler fln boktanmis kizin babasi kendi gitmek istememis olabilir gercekten
ucak operasyonu, rte videosu da pr'in allahi ztn
neye itiraz ediyonuz yine mehteri vermissiniz konuya
Asılsız haberler var iki taraftan da olayın aslı nedir anlamaya çalışıyoruz ahbap.

Gazeteye açıklamalarda bulunan Gülüşken'in İsveç'te kalan kızı Leyla Gülüşken, hastalıktan dolayı babasının öleceğini sandıklarını söyledi. Babasının Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen eve gönderildiğini hatırlatan Gülüşken, çaresiz biçimde sosyal medyadan yardım istediğini ve Türkiye'nin yardıma çok çabuk cevap vererek hemen uçak gönderdiğini anlattı.

İsveç devlet televizyonu SVT ise haberinde, İsveç'te tedavi göremeyen Kovid-19 hastası bir babanın kızlarının sosyal medyadan yardım isteğine Bakan Koca'nın cevap verdiğini vurguladı. Haberde, Koca'nın Gülüşken'in kızına ''Baban için hastanemiz, hekimlerimiz hazır. Cumhurbaşkanımızın, bütün halkımızın geçmiş olsun dileklerini iletiyorum.'' mesajı verdiği aktarıldı.

Expressen gazetesi ise ''Koronavirüs hastası tedavi olamayınca Türkiye'ye uçtu'' başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberinde, Kovid-19 hastası bir babanın çocuklarının sosyal medyada yayımladığı videonun ses getirdiğini aktardı.

Türkiye'nin ambulans uçak gönderip Gülüşken ailesi fertlerini, Malmö Sturup Havalimanı'ndan alarak Türkiye'ye götürdüğü hatırlatılan haberde, Skona İl Genel Meclisi Başkanı Jimmy Gottfridsson'un, ''Birçok koronavirüs hastası hastanede tedavi olmuyor, evde karantina altında tutuluyor.'' açıklamasına yer verildi.

SVD gazetesi "Türkiye Strump Havalimanı'ndan hasta aldı'' başlığı ile haberi okurlarına duyururken, 47 yaşındaki Kovid-19 hastası bir babanın kızlarının sosyal medyada yardım isteklerinin Türkiye tarafından karşılandığı bildirildi.(AA)

Hepsini okumadım zaten sonradan ekleme yaptım düzgün bir kaynak yok diye.

Case closed.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kız bir panikle böyle bir video çekmiş olabilir normal bence sonuçta herkes korku içinde, adamın durumu gayet iyi görünüyor ama aile sonuçta. Sınırdışı edilme muhabeeti oluncada çark etmiştir bu da normal geliyor bana, Ak partiside bu şov yapma fırsatını kaçırmadı doğal olarak yoksa adam çok büyük çoğunluk gibi hastalığı ayakta atlatacak zaten açıkça görülüyor. Normalde kimsenin kolunu kaldırmaması gerekiyor ama hayat böyle yani, İsveçin her türlü imkanını kullan sonra memleketimde memleketim:d Tam 1 gurbetçi keko ne eksik ne fazla.
Olay kızın günlerce twitterdan heryere saldırması yav babam hasta almadılar yardım etmediler falan haliyle burda tepki oluşmasın diye gittiler aldılar adamı

dünyada vaka ve ölüm birden düşmeye basladi ilginç

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt