- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.173
- 5.998
Bunu söyleyen çok doktor ve profesör var
ver mehteri!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu söyleyen çok doktor ve profesör var
Ama öyle deme kızıyolar devletimiz calışıyover mehteri!!!
devletimize lafAma öyle deme kızıyolar devletimiz calışıyo![]()

Arkandayız sonuna kadarİsveç'e, Rusya'ya kişiye özel uçak kaldıran, zor durumdaki ülkelere tonlarca ilkyardım malzemesi gönderen güçlü hükümetimizden bana da çok acil neredeyse 2 aydır göndermediği ve satın almama da izin vermediği 5 adet maskeyi kargosu tarafımdan ödenmek üzere gönderilmesi için video çekmeyi ve sosyal medyada yayınlamayı düşünüyorum. Maskeleri teslim alırken çektikleri görüntüleri de Pr çalışması olarak kullanmalarına da izin veriyorum.
Senin maskeler geldi bana rengimIsveçli bir şahsı özel uçakla getirip tedavi eden devletimiz benim beş adet maskemi de elbet gönderecektir. Reyisimize güvenimiz tam.
Almanya günceller herhalde bir dahaAlmanya sadece 280 vaka açıkladı.İspanya , İtalya ve bizde tahminim 2 hafta içinde 1000 li vakalara düşeriz.Rusya 6 bin ortalama ile oynuyor fakat herifler günde 150 bin test yapıyor.Ortamaları 100 de 4 filan.Haziran ayında bir çok ülkede liglerde başlar güzel günler yakın.