Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsveç'e, Rusya'ya kişiye özel uçak kaldıran, zor durumdaki ülkelere tonlarca ilkyardım malzemesi gönderen güçlü hükümetimizden bana da çok acil neredeyse 2 aydır göndermediği ve satın almama da izin vermediği 5 adet maskeyi kargosu tarafımdan ödenmek üzere gönderilmesi için video çekmeyi ve sosyal medyada yayınlamayı düşünüyorum. Maskeleri teslim alırken çektikleri görüntüleri de Pr çalışması olarak kullanmalarına da izin veriyorum.

İsveç'e, Rusya'ya kişiye özel uçak kaldıran, zor durumdaki ülkelere tonlarca ilkyardım malzemesi gönderen güçlü hükümetimizden bana da çok acil neredeyse 2 aydır göndermediği ve satın almama da izin vermediği 5 adet maskeyi kargosu tarafımdan ödenmek üzere gönderilmesi için video çekmeyi ve sosyal medyada yayınlamayı düşünüyorum. Maskeleri teslim alırken çektikleri görüntüleri de Pr çalışması olarak kullanmalarına da izin veriyorum.
Arkandayız sonuna kadar 😊

Isveçli bir şahsı özel uçakla getirip tedavi eden devletimiz benim beş adet maskemi de elbet gönderecektir. Reyisimize güvenimiz tam.
Senin maskeler geldi bana rengim
Gurbetde yasadigimiz icin öncelik bizde
3 5 aya kadar seninkilerde gelecektir elbet
20200428_174815.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, yurtlarda karantinaya alınan 62 bin 854 kişiden 33 bin 708'inin tahliye edildiğini bildirdi.

İtalya bu haftanın sonunakadar günlük 2000 vakanın altına düşer gibi görünüyor

İtalya
+2091 vaka
+382 ölüm

İspanya
+2.706 vaka
+301 ölüm

İran
+1.112 vaka
+71 ölüm

Almanya sadece 280 vaka açıkladı.İspanya , İtalya ve bizde tahminim 2 hafta içinde 1000 li vakalara düşeriz.Rusya 6 bin ortalama ile oynuyor fakat herifler günde 150 bin test yapıyor.Ortamaları 100 de 4 filan.Haziran ayında bir çok ülkede liglerde başlar güzel günler yakın.

İyileşme artiyor vaka haftaya biraz daha dusse teste göre daha iyi olur

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanya sadece 280 vaka açıkladı.İspanya , İtalya ve bizde tahminim 2 hafta içinde 1000 li vakalara düşeriz.Rusya 6 bin ortalama ile oynuyor fakat herifler günde 150 bin test yapıyor.Ortamaları 100 de 4 filan.Haziran ayında bir çok ülkede liglerde başlar güzel günler yakın.
Almanya günceller herhalde bir daha
900 lerde felan olur

sayılar dün gerçekçi değildi
bugün gerçeğe yakın gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt