Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür rakamlar iyi ama bu adamın dediğine kulak vermek lazım bence. Gevşeme yapacaksak daha fazla test yapmamız lazım artık. Günlük belli bir kapasite var mı bilmiyorum ama tamamını kullanmak gerek artık. 20 güne falan dışarı dökülecek çünkü millet. Vakayı azalttiktan sonra Güney Kore gibi bol test şeklinde devam ederiz umarım.

Dikkat ettiyseniz caddeler daha kalabalık gevşeme bunun adı

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dikkat ettiyseniz caddeler daha kalabalık gevşeme bunun adı

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buna sadece gevşeme diyemeyiz abi, sen ben evde günlerce hatta haftalarca dururuz da aynı şeyi bütün insanlardan beklemek fazlasıyla iyimserlik olur. İnsanlar dayanamıyor artık bunu da anlıyorum yani

İsveç'e, Rusya'ya kişiye özel uçak kaldıran, zor durumdaki ülkelere tonlarca ilkyardım malzemesi gönderen güçlü hükümetimizden bana da çok acil neredeyse 2 aydır göndermediği ve satın almama da izin vermediği 5 adet maskeyi kargosu tarafımdan ödenmek üzere gönderilmesi için video çekmeyi ve sosyal medyada yayınlamayı düşünüyorum. Maskeleri teslim alırken çektikleri görüntüleri de Pr çalışması olarak kullanmalarına da izin veriyorum.
Videoyu cekip yayinladiktan sonra bir sabah ansizin kendinizi nezarette bulursunuz.

Videoyu cekip yayinladiktan sonra bir sabah ansizin kendinizi nezarette bulursunuz.

Yok öyle bir şey abartmayalım. Ama bu kadar başarılı sağlık hamlesi içerisinde maske işi dahil bir kaç beceriksizliği mevcut iktidarın. Ama bu süreci oldukça başarılı götürdükleri gerçeğini değiştirmez. Ama şimdiden söyleyeyim ekonomik gerekliliğin sonucu olan normalleşmeye de kendimizi hazırlayalım.

Herkes maske taktıktan sonra bulaş riski ne kadar var ki şu cahil gardaşınızı bilgilendirseniz. Virüs maskeden çıkıp karşıya mı fırlayacak?

İsveç'e, Rusya'ya kişiye özel uçak kaldıran, zor durumdaki ülkelere tonlarca ilkyardım malzemesi gönderen güçlü hükümetimizden bana da çok acil neredeyse 2 aydır göndermediği ve satın almama da izin vermediği 5 adet maskeyi kargosu tarafımdan ödenmek üzere gönderilmesi için video çekmeyi ve sosyal medyada yayınlamayı düşünüyorum. Maskeleri teslim alırken çektikleri görüntüleri de Pr çalışması olarak kullanmalarına da izin veriyorum.
Eczanelerden Tc kimlik no ile alabiliyorsun

En saçma olan şeyde iyi bir doktorun olduğu özel hastaneye pandemi nedeni ile yatıramamamız.

En saçma olan şeyde iyi bir doktorun olduğu özel hastaneye pandemi nedeni ile yatıramamamız.

Cok buyuk gecmis olsun renktasim.. Rabbim tez vakitte kavustursun babani sagligina.. Neyi var? Ozelden yazdım sana zaten. Istedigin vakit herzaman ulasabilirsin dostum. Salma kendini. Sağlık ile kalın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt