Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berke geçmiş olsun kardeşim.

Nasıl yani

Bunu yazan doktor mu gerçekten

Evet pozitif çıkanların hepsi hastanede değil çoğu evde

Ama onlar da bu vaka sayısının içinde yer alıyor

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet Genel Cerrahi Uzmanı/Obezite ve Tip 2 Diyabet Cerrahisi /Endokrin ve Meme Cerrahisi/Kanser/Organ Nakli Cerrahisi/

gayri resmi olarak 2 katı diyor yani ben bunu uzun uzdıya araştırmadım twitterda 5 dakika gezin birçok dr ve profun böyle söylemleri var azımsanacak kadarda değil.

evet Genel Cerrahi Uzmanı/Obezite ve Tip 2 Diyabet Cerrahisi /Endokrin ve Meme Cerrahisi/Kanser/Organ Nakli Cerrahisi/

gayri resmi olarak 2 katı diyor yani ben bunu uzun uzdıya araştırmadım twitterda 5 dakika gezin birçok dr ve profun böyle söylemleri var azımsanacak kadarda değil.
Tamam da anlamadığım şu

Demiş ki "HERKESİ HASTANEYE Mİ YATİRİYOR SANIYORSUNUZ" diyor

Bir çoğu eve gönderiliyor bu yüzden sayı iki katı olmalı diyor

Bu yüzden sordum bu adam doktor mu diye

Çünkü oldukça cahilce ve gündemden uzak bir cümle

O pozitif çıkanlar bu rakamların içinde ve pozitif çıkınca eve gönderiyorlar zaten

Yada demek istediği "TESPİT EDİLEMEYEN DE VAR BU YUZDEN SAYİ ASLİNDA İKİ KATİ" mi demek istemiş

Bu sefer de olabilir ama sen bilim insanı olarak elinde veri olmadan ezbere konuşuyorsun denir

Bir şey söylemek istemiş ama net değil. İşte bu mehalefetten iğreniyorum

muhtemelen doktora gitmeden evde atlatanları kastetmiş
İyi de abi bu sayıları saklamak değil ki

Allah bilir dünyada şu an tespit edilmemiş kaç tane vaka var

Bilim insanı analitik düşünme ile konuşur

Midesinden konuşmaz

İsmail saymaz da ölüm oranı %0.02 olan hastalıkla ilgili her gün toplam ölüm oranı %0.02 çıkıyor bu tesadüf mü diye gezen arkadaş

İyi de abi bu sayıları saklamak değil ki

Allah bilir dünyada şu an tespit edilmemiş kaç tane vaka var

Bilim insanı analitik düşünme ile konuşur

Midesinden konuşmaz

İsmail saymaz da ölüm oranı %0.02 olan hastalıkla ilgili her gün toplam ölüm oranı %0.02 çıkıyor bu tesadüf mü diye gezen arkadaş

altını üstünü okumadım bence de buna sayı saklamak diyorsa avelce bir açıklama olmuş

abi adam sayı saklamayla ilgili bi şey dememiş yav
yani onu kastetmemiş bence
Aşağıda yazdigima cevaben yazılmış ama.

3- açıklanan sayılar gerçek. Bahsedilen gibi 10da 1ini söylüyor olsalar hastane yoğun bakımından fotoğraflar, videolar yağardı. İllaki açıklama yapan baş hekim, doktor vs olurdu. Herkes mi iktidarın doktoru? İletişim çağındayız. Bu saklanamazdi. BBC gibi padisahimizin emri altında olmayan basın en azından olumsuz şeyler söylerdi.

Aşağıda yazdigima cevaben yazılmış ama.

3- açıklanan sayılar gerçek. Bahsedilen gibi 10da 1ini söylüyor olsalar hastane yoğun bakımından fotoğraflar, videolar yağardı. İllaki açıklama yapan baş hekim, doktor vs olurdu. Herkes mi iktidarın doktoru? İletişim çağındayız. Bu saklanamazdi. BBC gibi padisahimizin emri altında olmayan basın en azından olumsuz şeyler söylerdi.

bunu kim yazmış

Tamam da anlamadığım şu

Demiş ki "HERKESİ HASTANEYE Mİ YATİRİYOR SANIYORSUNUZ" diyor

Bir çoğu eve gönderiliyor bu yüzden sayı iki katı olmalı diyor

Bu yüzden sordum bu adam doktor mu diye

Çünkü oldukça cahilce ve gündemden uzak bir cümle

O pozitif çıkanlar bu rakamların içinde ve pozitif çıkınca eve gönderiyorlar zaten

Yada demek istediği "TESPİT EDİLEMEYEN DE VAR BU YUZDEN SAYİ ASLİNDA İKİ KATİ" mi demek istemiş

Bu sefer de olabilir ama sen bilim insanı olarak elinde veri olmadan ezbere konuşuyorsun denir

Bir şey söylemek istemiş ama net değil. İşte bu mehalefetten iğreniyorum

gayri resmi diyor yani kayıt dışı hastalığı yaşayıp hastanelerde olmayan yada hastane kayıtlarına geçirilmeyen bir o kadar insan olduğunu söylüyor.
Dikkat çekmek istediği husus hastanelerin kapasitelerinin yeterli olduğunu söyleyen sağlık bakanlığı aynı zamanda bir bu kadar hastayı yok sayarak bir istatistik oluşturuyor diyor.

Yanlış bilgi vermeyelim, alamıyorsunuz. Tam 2 gün aralıklarla son 14 günde 6 kere gittim, isminiz listede yok bekleyeceksiniz dedi eczacılar. Bakın eczacı demiyorum eczacılar. Yok yani öyle mesaj gelmedi git eczaneye verirler.
Bana verdiler. Sadece tcyi verdim aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt