Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eczanelerden Tc kimlik no ile alabiliyorsun

Yanlış bilgi vermeyelim, alamıyorsunuz. Tam 2 gün aralıklarla son 14 günde 6 kere gittim, isminiz listede yok bekleyeceksiniz dedi eczacılar. Bakın eczacı demiyorum eczacılar. Yok yani öyle mesaj gelmedi git eczaneye verirler.

Adam ayakta atlatabilir diyorlar boşuna yollamışız uçağı.
Ne kadar doğru bilemem.

Bir de şöyle düşünelim.
Hangi ülke kendi imkanlarıyla, sıradan vatandaşına böyle sahip çıkmıştır?

Rahip Brunson felan demeyin ltf.
PR diyen olmuş eğer pr'se daha fazla ve daha doğru yerlerde pr yapılmasından yanayım.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi de pr'ı avrupalı amerikalı görsün diye yapmıyoruz ki kendi ülkemizin siyasetine oynamak için yapiyoruz. Keşke dünyaya yapmak ben alkislarim her turlu milyarlarca dolar harcasan yapamayacaagin reklam olur ama kendimizi kandırmaya birakalim. Avrupanın göbeğinden bundan kurtariyoruz olum döşeğinde ama yürüyerek getirip sedyeyle bindiriyoruz, tetkiklerine bakıyoruz Türkiyede evde tedavi ol diye gönderilen insanlardan farkı yok durumun.

Ha burada benim gorusum hastanin durumunu bilmiyoruz gidip alırsak fena olmaz güzel çalışma olur.
Adamin sabıka kabarikmis tam durumu bilmiyorum ama normal yollarda ülkeden çıkamayacağı için boyle bir sistemle ülkeyi arkasına alma gibi de olabilir. Çok boşluklar var bu hastalık olayında çünkü.
Koskoca Türkiye cumhuriyeti başkanı bir ülkeden rica etse alıp tedavi edilmez miydi ? Olay öyle bir noktaya geldi ki black death yaşıyoruz ülkeler kırılıyor adam kurtariyoruz moduna geldi.

.
Screenshot_2020-04-28-21-12-42-811_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En saçma olan şeyde iyi bir doktorun olduğu özel hastaneye pandemi nedeni ile yatıramamamız.
Başlangıçta pandemi hastaneleri belliyken bir süre sonra tüm hastanelerin pandemi hastanesi olmasının sorununu yaşıyoruz baştaki yöneticiler iran ispanya italyayı gördükce bu duruma önem verdi, maalesef öngörülemedi bu olay.
Allah bol şifa versin inşallah tez zamanda atlatacaktir.

Gexmist olsun Berke babanın kronik bir hastalığı filanmi vardı tansiyon hastaları özellikle şu dönemde riskli gruptaymis

Geçmiş olsun Berke anlık biseydir umarım bir an önce düzelir. Yakın bir şehire nakil imkanı yok mu?

Kardeş geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah baban.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt