Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir araştırmaya göre virüs’ün gerçekte öldürücülüğü 0.66% olduğunu görmüştüm. Bilinen ölü sayısı 3 bin. Bilinmeyenlerle beraber 6 bin olduğunu kabul etsek bile 0.66% ölüm oranıyla 900 bin kişi falan kapmış olabilir en fazla. 40 milyon kişi kapmış olsa 100 binler ölürdü şimdiye.

Bir araştırmaya göre virüs’ün gerçekte öldürücülüğü 0.66% olduğunu görmüştüm. Bilinen ölü sayısı 3 bin. Bilinmeyenlerle beraber 6 bin olduğunu kabul etsek bile 0.66% ölüm oranıyla 900 bin kişi falan kapmış olabilir en fazla. 40 milyon kişi kapmış olsa 100 binler ölürdü şimdiye.

Antikor testlerinden sonra belli olur bence, bizimkilerde yapacak Alpay Azap'ın katıldığı bir programda görmüştüm. Normalleşme sürecinden önce bunu yapacağız demişti.

amerikada vaka sayisi 1 milyonu gecmis.

vaka 1,04 milyon
ölü 58.964
iyilesen 118.000

5ea97046d3806c2d004c1cbd.webp

Esada bakın hele. Ulkesini topladi, butun dış ulkeleri teror orgutlerini ulkesinden yolladi,

Corona virüs analizini yapip ulke haritasi uzerinden gösterip birde Hatay Iskenderunu eklemis kendi topraklarina

Bir de böyle Soner Yalçın'ci komplocular var

Habire korku pompalayan

Oturduğu yerden senaryo yazan insanların peşinden giden

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rifki tarih bunun gibi bir sürü gerçeğe dönmüş komplo hikayesi ile dolu. Bunların bir kismi osuruktan hikaye ise bir kismi da ates olmayan yerden duman cikmaz misali.

Adamlar açık açık bir ajandası olduğunu, ası bulunmadan normal hayata dönmenin münkün olmayacağını. Aşının zorunlu olması gerektiğini, bunun takibi acısından da herkesin vücuduna mikroçip takılması gerektiğini söylüyor. Tüm bunları tek bir çırpıda da geçip göz ardı etmek mantıklı değil. Bahsi geçen kişilerden biri de asparagas haberdir demiyor, demez. Degil cunku.

Inkar ederek olanlari ve olacakları engelleyemeyiz. Tüm bu yaşadıklarımız da normal bir süreç değil. Ve ben sürecin daha çok basında olduğumuza inanıyorum.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Farklı iddia ve ülkelerin yaptığı antikor testlerine göre değişse de %0,05e kadar düşük olduğunu iddia edenler var. Tam oran daha uzun vadede netleşecek bir durum lakin.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada vak'a sayısı ile değil test sayısı ile çarpıyormuş :D Oha bu Barış kafayı çekip mi çıkıyor bu programlara anlamıyorum.

Hocam nasilsiniz? Suan corona doneminde sizden beklenilen daha fazla görev süresi vesaire varmi? Sizi etkiledimi bu salgın? Saglik ile kalın.
İbrahimcim sağlık açısından bir sıkıntımız yok ama özelde çalıştığım için işler durma noktasına geldi.Her an işsiz kalabiliriz , ben bu durumdaysam Allah zor durumdakilere yardım etsin diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt