Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.408
- 43.197
- 3.748
Sokaktaki mal sürüsünü gördükçe sayılar değerini kaybediyor maalesef.. Bu kadar çabaya yazık olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiltere
+4.076 vaka
+4.419 ölüm
![]()
İngiltere
+4.076 vaka
+4.419 ölüm
![]()
yenı ölüm 4 bin mi
huzurevlerinde ölenleri yeni güncellemişler galibaKayıt düzeltmedir herhalde.
Dün who’nun raporunda toplam ölüm 21092ymiş. Şimdi 26097 toplam ölüm diye açıkladılar. 5005 eklemişlerİngiltere
+4.076 vaka
+4.419 ölüm
![]()
Almanyada her zmn gezerler özellikle bazı bölgelerde normal zamandada cok görürsün karaca geyik domuz tilki yol kenarlarında
Plakaya bakılırsa hollanda galibaNeresi?
mekanın sahipleri geri gelmiş ha
komedi gibi ülkeyiz. Muhasebecim kira beyannamesini geç vermesi bana 25 000 tl stopaj için 20 900 tl cezaya mal oldu. Mücbir sebebe alınmayan eğitim kurumuyuz. Bakan kapattı, ama resmiyette maaşları tıkır tıkır ödemeliyiz, vergilerimizi ödemeliyiz. 13 marttan beri ödeme gelmeyen kurumumuza 25 000 tl stopaj, 2000 küsür tl vergi, sgk vs geldi. Allah devletimizden razı olsun. aylıkta maaşlarla beraber 40-50 bin zararımız olsun. Bankalar kredi vermesin. İşten kimseyi çıkarmayalım. Kira ertelenmesin, bu virüs yüzünden battık, devlet sağolsun güzel destek veriyor bize. Bu arada, elektrik doğalgaz su kurum kapalı olduğu için sayaç okuyamamış. Rastgele fatura gelecek tahminim. Bi kurumla franchise anlaşmam var, onlarda sağolsun faturaları göndermiş. Velilerde arıyor, kurum açık değil öğrencilerimizin kaydını silelim, siz sağ biz selamet diyor. Yakında 6 haneli zararlara çıkınca sanırım intihar etmek kalacak çözüm. Evde yatıp online ders yapmak dışında elimde olan giden herşeyi satıp maaşlara yatırdım personel zarar görmesin diye. Herkese eşit 1600 tl yatırdım kişi başı, çalışmamalarına ve devlet destek vermemesine rağmen, kasada kalanı. Whatsappım susmadı eksik yattığı için çemkiren personelden dolayı. Allah sonumuzu hayretsin. 12 saattir kendinde şükür. Kritik bir şey kalmadı sağolun hepiniz@Berke Deniz'den bir haber var mı
Kurum kapalı ama maliye açık. 20 900 tl ceza kestiler bugünkomedi gibi ülkeyiz. Muhasebecim kira beyannamesini geç vermesi bana 25 000 tl stopaj için 20 900 tl cezaya mal oldu. Mücbir sebebe alınmayan eğitim kurumuyuz. Bakan kapattı, ama resmiyette maaşları tıkır tıkır ödemeliyiz, vergilerimizi ödemeliyiz. 13 marttan beri ödeme gelmeyen kurumumuza 25 000 tl stopaj, 2000 küsür tl vergi, sgk vs geldi. Allah devletimizden razı olsun. aylıkta maaşlarla beraber 40-50 bin zararımız olsun. Bankalar kredi vermesin. İşten kimseyi çıkarmayalım. Kira ertelenmesin, bu virüs yüzünden battık, devlet sağolsun güzel destek veriyor bize. Bu arada, elektrik doğalgaz su kurum kapalı olduğu için sayaç okuyamamış. Rastgele fatura gelecek tahminim. Bi kurumla franchise anlaşmam var, onlarda sağolsun faturaları göndermiş. Velilerde arıyor, kurum açık değil öğrencilerimizin kaydını silelim, siz sağ biz selamet diyor. Yakında 6 haneli zararlara çıkınca sanırım intihar etmek kalacak çözüm. Evde yatıp online ders yapmak dışında elimde olan giden herşeyi satıp maaşlara yatırdım personel zarar görmesin diye. Herkese eşit 1600 tl yatırdım kişi başı, çalışmamalarına ve devlet destek vermemesine rağmen, kasada kalanı. Whatsappım susmadı eksik yattığı için çemkiren personelden dolayı. Allah sonumuzu hayretsin.
Bugünlerde bitecek ama ben bittim. Bu yaz evleniyordum, kurumum şehrimde 1 numaralı kurum oldu, herkes memnundu. 2 ayda herşey tepetaklak oldu. Ki bu süreç sanırım daha 3 ay devam edecek. Psikolojik etkisiyle millet çocuklarını göndermeyecek. bu sene alacağımızı es geçtik çoğu öğrencide, şimdi önümüzdeki yaz ve eylül döneminde de öğrenci gelmeyecek. Ne yapacağım bilmiyorum. Buraya yazıp sızlanmakta içimden gelmiyor ama anlatabileceğim kimsem yok. Nişanlım (kendisi de martta atandı, ama resmi olarak göreve başlatmadı) merak etme ben kazanırım herşeyi düzeltiriz dedi, bi o yönde şanslıyım. Ama düğünümüz olacak mı diye sorduğunda sesimi çıkartamıyorum. O gittiğinde arabada (fiestam vardı minik, borçlar için sattım, babamın arabası 2000 mondeo) ağlamak dışında bi halt edemiyorum.