- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
Böyle diyon sonra millet beklentiye giriyor be ercü dayı
bu mu yapacakmıs asıyı peh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle diyon sonra millet beklentiye giriyor be ercü dayı
Aynen hocam
Ben de yaptığı işe saygı duyuyorum ve kolay olmadığını biliyorum. Ama kendini çok ön planda tutmaya çalışıyor. Halk ne olursa olsun bir netice ister doğal olarak. Bana göre dornaz alfa ilacının işe yaradığını fikir edip söylemesi bile büyük bir şeydir.
Zamanında deniyordu sürekli "Depremle yaşamayı öğrenmeliyiz" diye şimdi de koronavirüsle yaşamayı öğreniyoruz.İnsanlar yavaş yavaş bu süreçteki ciddiyeti kaybetmeye başlıyor gibi.Bugün markete gittim market içine maskesiz almıyorlar normal olarak tabi de sokakta gezen insanların bazılarında ne maske ne de sosyal mesafe vardı.yürüyüş yolunda yürüyen çiftler maskesiz birbirlerinin içine girecek gibi yakın duruyolardı.Umarım bu gidişatı bozacak şeylerden uzak durur insanlar.Forumda bile bi gevşeme var,başlıkta insan yok ilk zamanlardaki gibi arka arkaya mesajlar gelmiyor![]()
Diyorsan ki sevgili manasında söyledim o zaman haklısın ercüment ovalının gerçek ismi ercüment olmayabilir araştırılmalı
Dünya nüfusunun azaltılması sağlıklı dayanıklı nesil projesinin başlangıcına denk geldi ya la hayatımızbu projenin bitişini kimler görebilecek acaba.
Dünya nüfusunun azaltılması sağlıklı dayanıklı nesil projesinin başlangıcına denk geldi ya la hayatımızbu projenin bitişini kimler görebilecek acaba.