Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen hocam
Ben de yaptığı işe saygı duyuyorum ve kolay olmadığını biliyorum. Ama kendini çok ön planda tutmaya çalışıyor. Halk ne olursa olsun bir netice ister doğal olarak. Bana göre dornaz alfa ilacının işe yaradığını fikir edip söylemesi bile büyük bir şeydir.

Aziz Sancar hocayı ben bu yonden cok benimsiyorum. Adam gidip nobel ödülü aldi ama herzaman 'yerini bilen' bir yapısı oldu. Yeri gelince geldi konuştu. Bunuda hep kendi işi üzerinden yaptı. BBC falan gelip adamı kürt gostermeye çalışınca milliyetciligini ortaya koydu, nobel nişanını anitkabire hediye etti ve zaten bu hareketleriyle beni tav etti. Yeri gelince konuştu. Boş yapmadı hiç. Mesela senin Ercument hocanin yazisini paylaştığın konu bence cok gereksiz. Boyle toplara hic girmemesi lazim. 1nci dunya 2nci dunya ulkeleri konulari gibi. O 1nci dunya ulkelerini gorduk son birkac haftadir: Amerika, Italya, Ingiltere, Fransa vs.

Dün Tacikistan'da ilk kez 15 kişide Covid-19 pozitif çıkmış.

Zamanında deniyordu sürekli "Depremle yaşamayı öğrenmeliyiz" diye şimdi de koronavirüsle yaşamayı öğreniyoruz.İnsanlar yavaş yavaş bu süreçteki ciddiyeti kaybetmeye başlıyor gibi.Bugün markete gittim market içine maskesiz almıyorlar normal olarak tabi de sokakta gezen insanların bazılarında ne maske ne de sosyal mesafe vardı.yürüyüş yolunda yürüyen çiftler maskesiz birbirlerinin içine girecek gibi yakın duruyolardı.Umarım bu gidişatı bozacak şeylerden uzak durur insanlar.Forumda bile bi gevşeme var,başlıkta insan yok ilk zamanlardaki gibi arka arkaya mesajlar gelmiyor :)

Aynı evde yaşayan bir çift sokakta birbirinden niye uzak yürüsün?

Şimdi eşinle aynı evde sosyal mesafe mi uyguluyorsun? Yiyorsa uygula bakalım eşin o karantinayı dar eder sana Diyorsan ki sevgili manasında söyledim o zaman haklısın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ABD'de iki farklı hastane yatan hastalarına östrojen hormonu vererek iyileşme düzeylerini gözlemleyecek. Kadınlık hormonlarının koruyucu etkisinin olabileceğini belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hediye Dağdeviren bilimsel anlamda konuşmak için erken olduğunu söyledi. Doç. Dr. Dağdeviren, erkeklerin daha fazla sigara içmesinin de koronavirüsten daha fazla etkilenmesinin nedenlerinden biri olabileceğini söyledi.

Yoğun bakım hastalarının %75i erkek

Arastirmacilar suan deli gibi mevcut ilaclarin covid uzerindeki etkilerini denemekte. Okudugum kadarıyla en son bir antidepresan olan fluvoxamine ilacini deneyeceklermis coronaya karşı. Atındaki tez de bu ilacın covid hastalarında oluşan o aşırı ve sağlıksız bagisiklik sistemi responsunu (cytokine response) minimalize edebilecegi.

Aşının gelmesi sürecek baya ama en azından sonbahara kadar etkili bir ilaç bulurlar diye düşünüyorum.

Dünya nüfusunun azaltılması sağlıklı dayanıklı nesil projesinin başlangıcına denk geldi ya la hayatımız ;) bu projenin bitişini kimler görebilecek acaba.

Dünya nüfusunun azaltılması sağlıklı dayanıklı nesil projesinin başlangıcına denk geldi ya la hayatımız ;) bu projenin bitişini kimler görebilecek acaba.

Sence kimler ustat. Rothschild mi? Bilderberg grubu mu? Gates vakfi mi? Yoksa Mossad mi?

Buyuk resmi görmek icin bana yardimci olurmusun rengim.

dunya nufusunun o sekil azalmasi icin birkac tane meteor dusmesi lazim 250 bin kisinin olmesiynen olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt