- 23 Temmuz 2011
- 75.603
- 51.130
- 4.693
dunya nufusunun o sekil azalmasi icin birkac tane meteor dusmesi lazim 250 bin kisinin olmesiynen olmaz
1 kaç meteor fena olmazdı ahb.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dunya nufusunun o sekil azalmasi icin birkac tane meteor dusmesi lazim 250 bin kisinin olmesiynen olmaz
1 kaç meteor fena olmazdı ahb.
Her sokakta gezen çiftin aynı evde yaşadığını anlayamıyorum uzaktan bakınca,bu da benim kusurum işte.Aynı evde yaşayan bir çift sokakta birbirinden niye uzak yürüsün?
Şimdi eşinle aynı evde sosyal mesafe mi uyguluyorsun? Yiyorsa uygula bakalım eşin o karantinayı dar eder sanaDiyorsan ki sevgili manasında söyledim o zaman haklısın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünya nüfusunun azaltılması sağlıklı dayanıklı nesil projesinin başlangıcına denk geldi ya la hayatımızbu projenin bitişini kimler görebilecek acaba.

Ne diyor yine ercument kolpaciBöyle diyon sonra millet beklentiye giriyor be ercü dayı
Milleti beklentiye sokuyor
+Dünyada her yıl 90 milyon kişi kanserden oluyormuş.dunya nufusunun o sekil azalmasi icin birkac tane meteor dusmesi lazim 250 bin kisinin olmesiynen olmaz
Dediğimiz gibi işte abi italya 2000 vaka altına indiİtalya
+1965 vaka
+269 ölüm
İnşallah bu çizgi bozulmaz
Mussolini'nin torunları olayı bitirmek üzere...İtalya
+1965 vaka
+269 ölüm
Böyle diyon sonra millet beklentiye giriyor be ercü dayı
Bugün iyileşen sayısı vaka sayısının neredeyse 2,5 katı. Allah nazardan esirgesin.