Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu surecin en basinda umreciler falan bazi hatalar oldu belki Ama onun disinda ulkemiz bu sureci cok iyi bir sekilde yönetiyor bana göre

Rakamlarin gercek olmadigini söyleyenler bence art niyetli

Bu surecin en basinda umreciler falan bazi hatalar oldu belki Ama onun disinda ulkemiz bu sureci cok iyi bir sekilde yönetiyor bana göre

Valla şu umre tayfasını daha sıkı kontrolle atlatsaydık şimdi mükemmel bi halde olacaktık ama her şeye rağmen geldiğimiz nokta çok iyi. Umarım böyle devam eder. Halkın biraz daha sabır göstermesi lazım. Herkeste bir rehavet var aman dikkat

muhtemelen 300.000 ölü ile bu sürec bitecek dünya genelinde

devletlerin alacagi kararlara ragmen is millette bitiyor, en fazla kayip veren 13.ülkeyiz

millet saldim cayira mevlam kayira modunda takilsa 8 bin ölü falan olurdu

muhtemelen 300.000 ölü ile bu sürec bitecek dünya genelinde

devletlerin alacagi kararlara ragmen is millette bitiyor, en fazla kayip veren 13.ülkeyiz

millet saldim cayira mevlam kayira modunda takilsa 8 bin ölü falan olurdu

Çok iyimsersin bizi bilmem ama dünya 300 ü rahat geçer

Sokaklarda vatandasin %90 inda maske var genelde bu cok iyi bu bilinc oturdu ama haftaici Izmir icin konusuyorum sahillerde yuruyus yapanlar oluyor gecen gun basket oynayanlari bile gordum emniyet bunlari da denetler tedbirler artarsa sorun yasamayiz tabi bayramda mutlaka sokaga cikma yasagi gelmeli.

Cok iyi yonetsek bu kadar vaka olmazdi,bu sureci cok iyi yoneten ulkelerden beri Azerbaycan ilk vaka 28 subatta goruldu 12 martta karantina ilan edildi yanlis bilmiyorsam vaka sayisi 16 iken yaptilar bunu ve 31 mayisa kadar karantina sureci uzatildi ,toplam ölü ise sayisi ise 25 su anda .

Sokaklarda vatandasin %90 inda maske var genelde bu cok iyi bu bilinc oturdu ama haftaici Izmir icin konusuyorum sahillerde yuruyus yapanlar oluyor gecen gun basket oynayanlari bile gordum emniyet bunlari da denetler tedbirler artarsa sorun yasamayiz tabi bayramda mutlaka sokaga cikma yasagi gelmeli.
(y) :ıoıo: :tbr::hat::ka::ka21:👏👨‍✈️💉

Cok iyi yonetsek bu kadar vaka olmazdi,bu sureci cok iyi yoneten ulkelerden beri Azerbaycan ilk vaka 28 subatta goruldu 12 martta karantina ilan edildi yanlis bilmiyorsam vaka sayisi 16 iken yaptilar bunu ve 31 mayisa kadar karantina sureci uzatildi ,toplam ölü ise sayisi ise 25 su anda .
İki Ankara kadar nüfusu olmayan ülkeyi evde tutmak, Türkiye'yi evde tutmaktan daha kolaydır. Ne çok iyi, ne çok kötü bir süreç yönetimi var. İnsani yardımdan parti ve kişi yüceltme işine giren ak troller yine sınıfta kaldı ,o ayrı konu. Sürecin kaybedeni ak trollerdir.

Fazla iyimsersiniz. İkinci dalganın normal şekilde ilerleyeceği de meçhul, İstanbul toplu taşıması normale döndüğü an yine aynı durum başlayacaktır, aşı işi de zor, virüs mutasyona uğrarsa kurtuluruz yoksa etkisi daha en az bir kaç ay devam edecektir.

Hatta ikinci dalga çok daha sert olabilir.

Ha şu da var hastalığı farketmeden yaşayan çok kişi var; bunun avantajı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt