Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cin'de dün 1 vaka tespit edilmis.
vay be
Günlük vaka sayısını onluk sayılara düşürünce, başka ülkeden de turist ülkeye alınmazsa 2.dalga nasıl oluşacak ki?Fazla iyimsersiniz. İkinci dalganın normal şekilde ilerleyeceği de meçhul, İstanbul toplu taşıması normale döndüğü an yine aynı durum başlayacaktır, aşı işi de zor, virüs mutasyona uğrarsa kurtuluruz yoksa etkisi daha en az bir kaç ay devam edecektir.
Hatta ikinci dalga çok daha sert olabilir.
At yalanı...Cin'de dün 1 vaka tespit edilmis.
vay be
10 vaka çıksa da yayılma hızını düşünürsek hızla yükselebilir.Günlük vaka sayısını onluk sayılara düşürünce, başka ülkeden de turist ülkeye alınmazsa 2.dalga nasıl oluşacak ki?
Oluşmaz
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fazla iyimsersiniz. İkinci dalganın normal şekilde ilerleyeceği de meçhul, İstanbul toplu taşıması normale döndüğü an yine aynı durum başlayacaktır, aşı işi de zor, virüs mutasyona uğrarsa kurtuluruz yoksa etkisi daha en az bir kaç ay devam edecektir.
Hatta ikinci dalga çok daha sert olabilir.
Hayatı normale döndürüp tekrar aynı önlemleri hemen almak kolay olmaz.Niye daha sert olacak peki
Hayatı normale döndürüp tekrar aynı önlemleri hemen almak kolay olmaz.
Çok düşük bir risk10 vaka çıksa da yayılma hızını düşünürsek hızla yükselebilir.
Ulan hıyarağası günden güne gevşeyecek önlemler, insanlara işe git diyecekler eninde sonunda.Hayat normale niye dönsün ki Namg
Tüm dünya virüsün hızlı yayılımından ve uzun kulukça sürelerinden bahsediyor sen düşük ihtimal diyorsun. Görücez.Çok düşük bir risk
Ülkede ilk patladiginda tespit edilemeyen yüzlerce vaka ülkenin bir çok alanına yayılmıştı
Onluk sayılara düşünce tekrar yukarı doğru vaka sayısının çıkması artık çok düşük risk olacak
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 vaka gibi vaka sayısına düşünce kimin hasta olduğu kimle temas ettiği bilinecek. Birinci dalga gibi sayı patlaması olması için ciddi hataların peşpeşe yapılması lazımTüm dünya virüsün hızlı yayılımından ve uzun kulukça sürelerinden bahsediyor sen düşük ihtimal diyorsun. Görücez.
Ulan hıyarağası günden güne gevşeyecek önlemler, insanlara işe git diyecekler eninde sonunda.
Kritik nokta toplu taşıma. Onu kontrollü hale getirebilirsen olur ama normal şartlarda bile yetersiz kalıyor zaten.Olm anladım da dediğini küt diye heryeri açıp tamam diyip salmazlar onu diyorum. Maskesiz dışarı çıkma yasağı koyarsın, 2 kişiden fazla birlikte yürüyene ceza kesersin, toplu taşımada girişte maske dağıtırsın ve yolcu sayısını kısıtlayıp seferi arttırırsın. Bu seferki gibi vurması için herkesin gorona diye dalga geçmesi lazım ki anca öyle olsun onu diyorum. Okullar bu sene açılsa bile ki sanmıyorum ama kimse çocuğunu göndermez bence önümüzdeki seneye sarkar yüksek ihtimal.
Kritik nokta toplu taşıma. Onu kontrollü hale getirebilirsen olur ama normal şartlarda bile yetersiz kalıyor zaten.