Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaziyet çok kötü özel sağlık sektöründe çöküş nedeniyle birçok meslektaşım işini kaybetme riskiyle karşı karşıya ben de dahil.

Açıkçası umutlu değilim yurtdışına bakmaya başladım..

Salgın İçin 2022 konuşuluyor Amerika’da

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu tarz mesajlarına alışık değiliz doc düzelir herşey inşallah elinde mesleği olan adamsın ora olmaz başka yer olur sıkma canını

Vaziyet çok kötü özel sağlık sektöründe çöküş nedeniyle birçok meslektaşım işini kaybetme riskiyle karşı karşıya ben de dahil.

Hocam cok uzuldum bu mesajiniza. Eger yurtdisi dusunuyorsaniz ve yardimim dokunur ise severek edecegimi bilmenizi isterim.

Lakin temelde insallah en kisa zamandada Turkiyede durumlarin duzelecegini umuyorum.

Şehirlerarası yasak kalkıyor mu? Kaçalım artık bekar evine peder iyileştikten sonra

italyada bugün yeni vakaa sayısı daha az ama ölüm oranın dünkü sayının iki katına yakın

21 nisandan sonra en yüksek ölü sayisi geldi bugün italya'dan.

abd 6.9m test yapmis

Hocam çok umutsuz görüyorum seni elinde aslanlar gibi diploman var sağlık sektörünü nereye kadar erteleyebilir ki korona değil ki tek ölüm nedeni milyon tane hastalık var bir yerden sonra mecbur normalleşme olacak.. 80 milyon bu şekilde en fazla 3 ay idare eder zaten ske ske normale dönülecek.. Belki bunun sıkıntısını 1-2 yıl dolaylı çekeceğiz ama bu derece de umutsuz olma gözünü seveyim.. Başka bir platformda daha gördüm mesajını üzüldüm yani sen neşeli adamdın bunların hepsi geçip gidecek yeni bir düzen oluşturulacak da olsa sağlık çalışanları bunun daima merkezinde olacaktır..
gidişat kötü maaşlarda kesintiye gidiliyor ama okul kredi vs ödemeleri yerinde duruyor.
patron bana pişkin pişkin ben işyeri kirasını yarıya indirdim diyor ben kendi evimi indirebiliyor muyum?

insanların ağzına bakıyoruz sürekli burda , kendi işinin patronu değilsen çalışmanın hiç manası yok.
devlette de bu ay döner yatacak mı , kesinti yapılacak mı kaygısı ..

pamuk ipliğine bağlu yaşıyor deprem olduğunda ekonomi gene çökecek onu geçtim en ufak bir kriz herşeyi altüst ediyor , böyle yaşanmaz.

19-26 mayıs diye biri ekside baslık acmıs olabılır mı

gidişat kötü maaşlarda kesintiye gidiliyor ama okul kredi vs ödemeleri yerinde duruyor.
patron bana pişkin pişkin ben işyeri kirasını yarıya indirdim diyor ben kendi evimi indirebiliyor muyum?

insanların ağzına bakıyoruz sürekli burda , kendi işinin patronu değilsen çalışmanın hiç manası yok.
devlette de bu ay döner yatacak mı , kesinti yapılacak mı kaygısı ..

pamuk ipliğine bağlu yaşıyor deprem olduğunda ekonomi gene çökecek onu geçtim en ufak bir kriz herşeyi altüst ediyor , böyle yaşanmaz.

Bunlar zaten ülkenin kronik problemleri uzun süredir kafanda böyle bir düşünce varsa birşey diyemem hocam haklısın ama bu süreç fazlaca etkilediyse illa düzelecektir durumlar.. Normalde pozitif hallerine alıştığımız için bu sürece bağladım zaten şu süreçte öğretmen hariç sıkıntı çekmeyen bir Allahın kulu yoktur memlekette..

Aynen öyle. Korona geçse hadi 1 yıla herşey düzelse ne olacak? Deprem riski var, kötü yönetilen dış politika var, ensemizde sürekli kur dalgalanması var, enflasyon almış başını gidiyor. Yani bunları düşündükten sonra korona çerez kalıyor heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt