Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah belasını vermiş bu çinin
tepkileri azaltmak için çıkarmış olabilirler mi bu haberleri :danyal: bakın biz de çekiyoruz hala gibisinden
çünkü her şey güllük gülistanlık gözüküyordu havaalanı görüntüleri felan haberlere çıkmıştı
baya kalabalıktı

tepkileri azaltmak için çıkarmış olabilirler mi bu haberleri :danyal: bakın biz de çekiyoruz hala gibisinden
çünkü her şey güllük gülistanlık gözüküyordu havaalanı görüntüleri felan haberlere çıkmıştı
baya kalabalıktı
Saklanıyordu patladı bence. Sanmıyorum çyle olduğuna. Zaten dediğin gibiyse ben bu virüsü çinin çıkardığına iyice ikna olurum

ThriftyHappygoluckyBarbet-size_restricted.gif

gidişat kötü maaşlarda kesintiye gidiliyor ama okul kredi vs ödemeleri yerinde duruyor.
patron bana pişkin pişkin ben işyeri kirasını yarıya indirdim diyor ben kendi evimi indirebiliyor muyum?

insanların ağzına bakıyoruz sürekli burda , kendi işinin patronu değilsen çalışmanın hiç manası yok.
devlette de bu ay döner yatacak mı , kesinti yapılacak mı kaygısı ..

pamuk ipliğine bağlu yaşıyor deprem olduğunda ekonomi gene çökecek onu geçtim en ufak bir kriz herşeyi altüst ediyor , böyle yaşanmaz.

Valla öyle bina sahibi varsa pamuklara sarsınlar, benimki hocam sizi anlıyorum bu yüzden kira borcunuzu tapu veya araç varsa onunla da ödeyebilirsiniz dedi :asd: Geçmiş olsun bu arada, kapanmayan hastanede bile maaş tam ödemiyorlarsa yuh olsun onlara. Biz kapalıyken ödüyoruz.

Alo Recep, ben Trump. ne varsa gonder bakalim lazim bize

Bayramdan sonra özel arabayla şehirler arası seyehat açılır mı acaba yoksa halen özel valilik izni ile mi devam eder yav memlekete gidemedik kaldık burda

WHO ya göre şuan insanlar üzerinde denenen 8 aşı varmış. En ileride olan grup Oxford grubu

İtalya ve İspanya yaşlı nüfusu epeyce temizlediler muhtemelen almanlarda yaşlıların gitmesini ister diye düşünüyordum ama herifler uremedigi için tedbirleri erkenden kaldırıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt