Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluyo muyuz?

images.webp

Yıl sonuna kadar etkili bir ilaç çıkar mı doktor paranoyak oldum resmen bütün gün virüs haberi izliyorum.

Dostum aşı zor görünmekte bu sene icin. Ki aşı bulunsa bile devletimizin bunu kabul edip, siparis edip halkina sunmasi uzun bir sure alacaktir. Bu yuzden buna suan fazla umit baglamamak gerekir. Ilaca gelirsek, suan icin birsey demek zor gibi. 4 bir koldan suan mevcut olan ilaclarin covid uzerinde etkileri arastirilmakta. Umariz ki covide karsi etkili olan bir mevcut molekuler strüktür bulunur.

Gelelim baska bir mevzuya.. Tavsiyem kendini haberlerden uzak tutman rengim. Psikiyatride bircok hasta gormekteyiz suan haberler sebebiyle burnout ve depresyon belirtileri gosteren. Bunun yerine haber ile iletişimini gun icerisinde 2 veya 3 sefere sınırlarsan cok rahatlayacagini dusunuyorum. Ve zaten boyle yaparak hiçbir bilgiyi kaçırmayacagini soyleyebilirim. Aksam haberlerinde zaten gun icerisinde alinan verilerin özeti gecilmekte. Saglikla kal

Ozur dilerim arkadaşlar. Yazdigim yazidan ötürü işi sakaya vuran arkadaşlar olmuş:D

Elimden geldiğince anlaşılabilir şekilde yazmaya özen göstermiştim. Bahsettigimiz konular zaten gayet kompleks. Birde bunun uzerine gurboluk eklenince dilimiz bazen pek dönmüyor ve terminolojide sıkıntı olabiliyor. Cok pardon. Sagliginiza dikkat edin

Son zamanlarda çin virüsünden vefat eden kişilerin yaş, kronik hastalık, kronik hastalık sayısı vs. bilgisi veriliyor mu biliyor musunuz? Verilmiyorsa neden bu uygulamadan vazgeçildi?

bizim doktorlarımızın dünyadaki doktorlardan çok daha fazla tecrübe sahibi olduğunu düşünüyorum o yüzden bizdeki iyileşme ve ölüm oranlarındaki düşüş sayılarını doğru kabul ediyorum.

Yok dostum. Eczaneye gidip tcyle alabilirsin diyorlar. Belki yarın denerim.

Artık eczaneden alamıyor SGK çalışanları ve devlet memurları, kurumunuza başvurun dedi bana eczane. Dedim ben daha hiç maske almadım iki aydır. Üstelik ben öğretmenim kurumum da çalışmıyor dedim.Yapacak bir şey yok beyefendi dedi eczacı. Benim maskeler Amerika'ya hibe edilmiş anlaşılan :)

Artık eczaneden alamıyor SGK çalışanları ve devlet memurları, kurumunuza başvurun dedi bana eczane. Dedim ben daha hiç maske almadım iki aydır. Üstelik ben öğretmenim kurumum da çalışmıyor dedim.Yapacak bir şey yok beyefendi dedi eczacı. Benim maskeler Amerika'ya hibe edilmiş anlaşılan :)
O zaman yola maskesiz devam edeceğiz. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt