Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen çok güzel bir yorum vardı burada cbaşkanını sokakta görmedikçe ben de çıkmam diye
kesinlikle katılıyorum
mecbur kalmadıkça siz de çıkmayın kendinizi ve ailenizi riske atmayın

Almanyada da ölüm oranı düşük nüfusta baya yaşlı ne calıştıgım iş yerinde nede kaldıgım kasabada bi tane corona olan duymadım nerde bu hastalar bu olayın gayet abartıldıgını düşünüyorum ben bi cok başka rahatsızlıkları olupta öleninde Corona diye kayda gectgi ve sayının şişirildigi benim fikrim siz başka düşünebilirsiniz saygı duyarım ama ben hepimizin baya baya kandırıldıgını düşünüyorum
Aynen abartılıyor benim corona olmama ihtimalim yok 1500 km’ye yakın yol yaptım nerdeyse dokunmadığım ATM girmediğim semt kalmadı hele ki hastaneye bile yattım taburcu oldum ilaç da kullanmadım havaların etkisi yok dendi ama o da var sırf devletlerin kitleleri kontrol amacına dönüştü

Aynen abartılıyor benim corona olmama ihtimalim yok 1500 km’ye yakın yol yaptım nerdeyse dokunmadığım ATM girmediğim semt kalmadı hele ki hastaneye bile yattım taburcu oldum ilaç da kullanmadım havaların etkisi yok dendi ama o da var sırf devletlerin kitleleri kontrol amacına dönüştü
Üstad bu kadar seye ragmen sana bulasmadıysa coronayı ülkece atlattık diyelim

Elestiriyoruz ama İtalya İspanya bile gevşetti birde bilim kurulunun onayı almadan bu kararlar alınmamıştır diye umuyorum

Maske olayındaki süreç için tebrik ederim. Her hafta yollayacaklardı; 1 aydır tek maske gelmedi, şimdi de fiyat limitiyle serbest dediler. En baştan bunu yapmak çok zordu amaç şov yapmak olsun.

Bugün 5 km yürüyüş yaptım. Yoldaki tüm eczanelere vatandaşlık numarası ile almak için maske sordum. Hiçbirinde yoktu.

Bugün 5 km yürüyüş yaptım. Yoldaki tüm eczanelere vatandaşlık numarası ile almak için maske sordum. Hiçbirinde yoktu.
Ben eczaneye gırmeye korkuyorum allahtan maske stogum var kod geldı gıdıp almıyorum

15 tanede devlet yolladıydı

25 tane ben aldıydım

Üstad bu kadar seye ragmen sana bulasmadıysa coronayı ülkece atlattık diyelim
Valla billa ya çok ciddiyim kaçak tıraştan kaçak cumalara kadar kabir ziyaretlerine herşeyi yaptım ki alabildiğimi buradan da attım şu haftasonu bile dışardaydım ekmek alacağım diye ilçe geçtim ekmek alıp cami kenarına bırakıp durdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt