Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlık Türkiye twitter gündemi

Türkiye tarihinde gündemde
#sandıktagörüşürüz
7.643 Tweet

ALLAH BELANIZI VERSİN
4.206 Tweet

#yks2020
113 B Tweet

#yazık
31,4 B Tweet

#ykstarihimedokunma
9.026 Tweet

7 şehre giriş çıkışlar açılsa ne olacak yav suyun kenarına gidip 10 dk hava alalım diyoruz hemen polis geliyor gönderiyor ne turizmi

Lan berberlerde sosyal mesafe nsl olacak acb. Adamlar degdire degdire tras ediyor ztn.

Herkes aynı şartlarda gireceği için sınav konusuna çok takılmamak lazım.. Zaten anormal bir süreçten geçiyoruz illa mağdurlar olacaktır ama memleketteki nadir adil uygulamalardan biri bu sınavlar.. Birkaç sene sonra lgsde falan mülakat gelirse şaşırmam

Sarsla bu bir değil kendi kendine kayboldu o, pandemi olmadı ayrıca aşıyı araştıran kuruluşları fonlamayı kesmişler bir süre sonra. Koronanın yakın zamanda bitmesi mümkün olmadığı için aşıyı bulan ülke köşe olacak zaten. Prestiji falan hiç saymıyorum.

Aklı başında insanların tepkilerini anlıyorum da bizim toplumun %80i luppo kola sigara için dışarı çıkmayı düşünecek gevşeklikte insan o yüzden çokta kasmayın bireysel korumanızı alın kafi.

Yav herkes dikkat edecek işte, etmeyen uyarılacak linç edilecek polise şikayet edilecek falan ama herkes ettikten sonra sorunu çözeceğiz bana göre. Ben Celiktepede oturuyorum burası kırmızı görünüyor uygulamada komple ama dibimde büyük market var Celiktepede 2 şubesi olan. Orada çalışıp korona kapan kimse yok 2 aydır. Adamlar kapalı alanda milletle iç içe bütün gün. Maske zorunlu markette çünkü ayrıca millet dipdibe olduğu için herkes ekstra dikkat ediyor.
İşin ilginc yanı bu cinliler falan salgın olmadıgı dönemde bile maske ile geziyorlardı. Adamlar önlem icin yaratılmış

Yav herkes dikkat edecek işte, etmeyen uyarılacak linç edilecek polise şikayet edilecek falan ama herkes ettikten sonra sorunu çözeceğiz bana göre. Ben Celiktepede oturuyorum burası kırmızı görünüyor uygulamada komple ama dibimde büyük market var Celiktepede 2 şubesi olan. Orada çalışıp korona kapan kimse yok 2 aydır. Adamlar kapalı alanda milletle iç içe bütün gün. Maske zorunlu markette çünkü ayrıca millet dipdibe olduğu için herkes ekstra dikkat ediyor.
dikkat etmeyeni değil uyaranı linç ederler

1588616103296.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt