- 1 Ağustos 2014
- 63.823
- 75.012
- 4.338
Üniversite tarihleri haziran sonu gibi olsa iyi olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi dr almanyada otopsi yapmış baya yaşlılara ölüm sebebi corona olarak acıklanan bir cok hastada emboli cıkmış yüksek sayıda bilmiyon artık ama almanyada millet baya homurdanmaya başladı hastalıgın en yüksek oldugu zaman maske mecburiyeti yoktu şimdi maske cıkardınız diyolar haklılarda berlinde filan gösteriler oluyo özgürlügümüzü elimizden alıyonuz diye
bizimki 3 hafta felan gelmediAnnem babam ve benim içiin maskeye başvurdum. Annem ve babama 2 kez geldi, bana hiç gelmedi. Onlar pek dışarı çıkmadığı için ben kullandım o maskeleri o ayrı. Maskeye gelene kadar bir sürü sıkıntı var ama.
5 koyun verin güdemezler diyorlardı. 5 maskeyi dogru duzgun dagitamadilar.Maske olayındaki süreç için tebrik ederim. Her hafta yollayacaklardı; 1 aydır tek maske gelmedi, şimdi de fiyat limitiyle serbest dediler. En baştan bunu yapmak çok zordu amaç şov yapmak olsun.
ekrem mansur maske dağıtıyor demesinler diye ülkenin yarısını maskesiz bıraktı herif5 koyun verin güdemezler diyorlardı. 5 maskeyi dogru duzgun dagitamadilar.

Geçmiş olsun renktaş.Kaç gündür hastanedeydim.
2 gündür evdeyim. Sabahtan beri kas ağrısı, suratta yanma, boğaz ağrısı vs başladı. Hadi hayırlısı.
5 gün boyunca hastanedeydim. Salgın hastanesi idi birde. Hal böyle olunca tırstım ama ağır bişey yok şu anGeçmiş olsun renktaş.
Bazen sen kafaya taktıkça o belirtiler daha da çok hissetmeye başlıyorsun.Gecen hafta bende de 1 hafta boğazda yanma ve halsizlik devam etti ve kafaya çok taktigimi farkettim sonra geçti çok şükür hafif üşütmüşüm galiba.
Belirtiler çok ağır değilse aklına kötü şeyler getirme bence.
Inşallah onemli bir şey değildir.
Aynen cünkü nereye kadar kısıtlama yapcan millet ekonomik olarak kaldıramaz hele bizim ülke hic kaldıramaz adamın dükkan kapalı geliri yok ama su dogalgaz faturaları catır catır geliyo hala altından nasıl kalkılcak bunların ben isvecin uyguladıgı sistemin dogru oldugunu düşünüyom onlarda kısıtlama yok ölüm hasta sayısıda diger ülkeerden yüksek degil demekki kısıtlamadanda oluyomuşDogrudur ustat. 60% civarinda covid hastalarında ak ciger damarlarinda pihtilasma çıkıyor. Suan için covidin akcigere direkt zarar vermesinden ziyade damarlarda iltihapa dayali pihtilasmaya sebebiyet verdigi dusunulmekte.. Bircok bilinmeyen denklem içeriyor bu covid.
Gelelim.. Avrupa gibi bir yerde insanlar rahat icinde yasadiklari icin yillar boyu, uzun sureli bir yasaga izin vermez halk. Kabullenmezler dedigin gibi. Bir yerden sonra patlar. Anladigim kadarıyla sende artik yavastan yasaklarin kalkmasindan yanasin ustat
Ağlayıp dururlar artık ligler başlamasın diye
Aynen cünkü nereye kadar kısıtlama yapcan millet ekonomik olarak kaldıramaz hele bizim ülke hic kaldıramaz adamın dükkan kapalı geliri yok ama su dogalgaz faturaları catır catır geliyo hala altından nasıl kalkılcak bunların ben isvecin uyguladıgı sistemin dogru oldugunu düşünüyom onlarda kısıtlama yok ölüm hasta sayısıda diger ülkeerden yüksek degil demekki kısıtlamadanda oluyomuş
biz daha basarılı olmuyozmu amırım bu ıstatistige goreİsveç'te 10 milyon insan var ve 22 bin vaka var
Bizde 83 milyon insan var vaka sayımız 126 bin
Nüfus olarak 8 kat fazlayken vaka olarak 5-6 kat fazlayiz
Ölüm sayısı onlarda 2700, bizde 3500
Orada da 1.25 kat fark var
İsveç neye göre başarılı
Yoksa bizim hastanelerde hastalar üst üste yatıyor da bizden mi saklanıyor
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet onu diyorum iştebiz daha basarılı olmuyozmu amırım bu ıstatistige gore
bizim ülke önlemleri yasakları almanya ve amerikadan önce aldıBizim ülkede bu konuşulmaz. Kendimize büyük devlet şöyle böyle deriz ama Almanya ve Amerika ne yaparsa onu taklit ediyoruz. Onlar yasak başlatıyor biz de yapıyoruz. Gevşeyebiliriz diyorlar hemen birkaç gün sonra gevşemeye başlıyoruz. Kendi fikrimiz kararımız yok, bukalemun gibi taklit ediyoruz yapılanları.
Allah'tan virüs ilk bize gelmedi, darmaduman olurduk yoksa.
her yer açık orda ama onu demek istemiş heraldeİsveç'te 10 milyon insan var ve 22 bin vaka var
Bizde 83 milyon insan var vaka sayımız 126 bin
Nüfus olarak 8 kat fazlayken vaka olarak 5-6 kat fazlayiz
Ölüm sayısı onlarda 2700, bizde 3500
Orada da 1.25 kat fark var
İsveç neye göre başarılı
Yoksa bizim hastanelerde hastalar üst üste yatıyor da bizden mi saklanıyor
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi