- 21 Ocak 2010
- 72.642
- 51.088
- 5.003
tad ve koku kaybı da olursa test yaptır yada kendini izole et.Kaç gündür hastanedeydim.
2 gündür evdeyim. Sabahtan beri kas ağrısı, suratta yanma, boğaz ağrısı vs başladı. Hadi hayırlısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tad ve koku kaybı da olursa test yaptır yada kendini izole et.Kaç gündür hastanedeydim.
2 gündür evdeyim. Sabahtan beri kas ağrısı, suratta yanma, boğaz ağrısı vs başladı. Hadi hayırlısı.
Anlamazlar bizim ülkede millet ekonomik olarak bitmiş kan aglıyo onlar gayet normal hayatlarına devam ediyolar öyle aradada cok ahım şahım farkta yok bide avrupanın yaşlı nüfusunu hesaplayın bizde 70 i zor görüyo millet onlarda 80 yaşında bisiklet biniyolar halaher yer açık orda ama onu demek istemiş heralde
O kadar kısıtlamaya yasaga ragmen cokta büyük fark yok aradabiz daha basarılı olmuyozmu amırım bu ıstatistige gore
Geçti bu sabah abi. Tat, koku duyumda bir değişiklik yok.tad ve koku kaybı da olursa test yaptır yada kendini izole et.
yok o dediğin türkiyede yapılsa 500bin kişi falan ölürdü muhtemelenAnlamazlar bizim ülkede millet ekonomik olarak bitmiş kan aglıyo onlar gayet normal hayatlarına devam ediyolar öyle aradada cok ahım şahım farkta yok bide avrupanın yaşlı nüfusunu hesaplayın bizde 70 i zor görüyo millet onlarda 80 yaşında bisiklet biniyolar hala
Aynen cünkü nereye kadar kısıtlama yapcan millet ekonomik olarak kaldıramaz hele bizim ülke hic kaldıramaz adamın dükkan kapalı geliri yok ama su dogalgaz faturaları catır catır geliyo hala altından nasıl kalkılcak bunların ben isvecin uyguladıgı sistemin dogru oldugunu düşünüyom onlarda kısıtlama yok ölüm hasta sayısıda diger ülkeerden yüksek degil demekki kısıtlamadanda oluyomuş
Ramazan ramazan tovbe tovbe.Beyaz göt yalamak marifet sayılıyor 100 senedir memlekette
Rıfkı amirim, forumda zeka eksikliği yaşayan arkadaşlar var diyebilir miyiz?Evet onu diyorum işte
İsveç çok güzel yaptı falan denmiş
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
White House advisor Dr. Fauci works 20-hour days and his wife reminds him to eat, sleep and drink water
Christine Grady, wife to White House Advisor Anthony Fauci, says she's coping like just everyone else during this trying time. And she is doing her best to remind her husband to get rest, drink water and "be selective about what he agrees to" to maintain his own health as he tasked with giving...www.cnbc.com
Günde 20 saat çalışıyormuş
öyle demeyelim de siyasi fanatizm diyelimRıfkı amirim, forumda zeka eksikliği yaşayan arkadaşlar var diyebilir miyiz?
Geçti bu sabah abi. Tat, koku duyumda bir değişiklik yok.
Teşekkür ederim
İyi valla tek kişilik odada kafa dinliyo. Enfeksiyon olduğunu tahmin ediyorlar, sonuç uzun çıkıyor sanırım sen biliyorsundur. Özel test lab.a gitti birde. 11 gün dediler. Enfeksiyon olduğunu düşündüklerinden ona yönelik ilaç veriyorlar ama 1.5-2 hafta imiş sanırım ilacın toplam verilme süresi.Peder nasil yakisikli
İyi valla tek kişilik odada kafa dinliyo. Enfeksiyon olduğunu tahmin ediyorlar, sonuç uzun çıkıyor sanırım sen biliyorsundur. Özel test lab.a gitti birde. 11 gün dediler. Enfeksiyon olduğunu düşündüklerinden ona yönelik ilaç veriyorlar ama 1.5-2 hafta imiş sanırım ilacın toplam verilme süresi.
Normal evdeki hali gibi enerjik filan ama neden yatıyor hala anlamadım. Allahtan tek kişilik odaya aldılar da rahat bir nebze.
Tşk ederim başkan
Millet kafayı yedi Çılgınlar gibi geziyor