Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her yer açık orda ama onu demek istemiş heralde
Anlamazlar bizim ülkede millet ekonomik olarak bitmiş kan aglıyo onlar gayet normal hayatlarına devam ediyolar öyle aradada cok ahım şahım farkta yok bide avrupanın yaşlı nüfusunu hesaplayın bizde 70 i zor görüyo millet onlarda 80 yaşında bisiklet biniyolar hala

10 mılyon istanbul kadar nüfusu olan bi ülkeyle bizi kıyaslamak cok sacma

Anlamazlar bizim ülkede millet ekonomik olarak bitmiş kan aglıyo onlar gayet normal hayatlarına devam ediyolar öyle aradada cok ahım şahım farkta yok bide avrupanın yaşlı nüfusunu hesaplayın bizde 70 i zor görüyo millet onlarda 80 yaşında bisiklet biniyolar hala
yok o dediğin türkiyede yapılsa 500bin kişi falan ölürdü muhtemelen

Aynen cünkü nereye kadar kısıtlama yapcan millet ekonomik olarak kaldıramaz hele bizim ülke hic kaldıramaz adamın dükkan kapalı geliri yok ama su dogalgaz faturaları catır catır geliyo hala altından nasıl kalkılcak bunların ben isvecin uyguladıgı sistemin dogru oldugunu düşünüyom onlarda kısıtlama yok ölüm hasta sayısıda diger ülkeerden yüksek degil demekki kısıtlamadanda oluyomuş

Işveç, Finlandiya, İzlanda ile bizi bir tutmak çok yanlış gerek kültür bakımından gerek insanı ilişkiler gerek nüfus çok keskin çizgilerle ayrılıyoruz bu hastalık en fazla İstanbul'da görülüyor ve yayılıyor niye nüfus çok ve çok kalabalık marketlerde adım atıcak her dãhi yok metrekareye 3 bin insan düşüyor işveç'in yüz ölçümü bizim İstanbul'un 100 katı nerdeyse nüfusları ise 10 milyon hastalığı yaymak için ekstra çaba lazım.

Günde 20 saat çalışıyormuş

Ah canım kıyamam. Haberi yapan da CNBC, al birini vur ötekine

Ortami yumusatmak babinda:

Screenshot_20200505-133642_WhatsApp.webp

Peder nasil yakisikli
İyi valla tek kişilik odada kafa dinliyo. Enfeksiyon olduğunu tahmin ediyorlar, sonuç uzun çıkıyor sanırım sen biliyorsundur. Özel test lab.a gitti birde. 11 gün dediler. Enfeksiyon olduğunu düşündüklerinden ona yönelik ilaç veriyorlar ama 1.5-2 hafta imiş sanırım ilacın toplam verilme süresi.

Normal evdeki hali gibi enerjik filan ama neden yatıyor hala anlamadım. Allahtan tek kişilik odaya aldılar da rahat bir nebze.

Tşk ederim başkan

İyi valla tek kişilik odada kafa dinliyo. Enfeksiyon olduğunu tahmin ediyorlar, sonuç uzun çıkıyor sanırım sen biliyorsundur. Özel test lab.a gitti birde. 11 gün dediler. Enfeksiyon olduğunu düşündüklerinden ona yönelik ilaç veriyorlar ama 1.5-2 hafta imiş sanırım ilacın toplam verilme süresi.

Normal evdeki hali gibi enerjik filan ama neden yatıyor hala anlamadım. Allahtan tek kişilik odaya aldılar da rahat bir nebze.

Tşk ederim başkan

Sevindim rengo. Rabbim tekrarını gostermesin. Iltihapa karşı ilac olduğuna gore buyuk olasılık antibiyotik veriyorlardir. Bakteriyal sebep diye dusunulmekte olabilir. Sevindim iyi olmasina. Belliki tedavi etkisini gösteriyor.

Ilac damar yolundan mi verilmekte? Bu sebepten hastanede tutulabilir. Bazi antibiyotik turleri sadece damar yolundan verilebiliyor (Cefuroxim gibi mesela). Kan degerleri duzelmeye devam ederse tablete geçip pederi eve ugurlayabilirler. Ama her halukarda antibiyotik tedavinin öngörülen süre zarfinda kullanilmasi gerek. Ilaca göre değişir.

Ne demek. Pedere bol selam

YÖK, "15 Haziran sonrasında kampüslerde final sınavları yapılabilecek ama zorunluluk olmayacak. Akademik takvim belli bir çerçevede üniversitelerin kendi yetkili kurulları tarafından belirlenecek" açıklaması yaptı.

"Devletin ilgili kurumları tarafından 1 Haziran 2020'den itibaren 14 gün boyunca Covid-19 salgınının kontrol altına alındığının ve kesin düşüşe geçtiğinin beyan edilmesi koşuluyla, 15 Haziran 2020 tarihinden sonra üniversitelerimizde de normale dönüşün ilk aşaması bu şekilde tedrici olarak başlayacaktır.

Üniversitelerimizde akademik takvimler bu tarihten sonra belirlenebilir ve bahar döneminde uzaktan öğretimle verilemeyen özellikle uygulama derslerine ilişkin süreçler; kademeli ve koruyucu önlemler alınarak, makul düzeyde öğrenci sayısı ile 15 Haziran 2020 tarihinden itibaren yukarıda geçen önkoşulun gerçekleşmiş olması şartıyla kurgulanabilir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt