- 24 Mayıs 2009
- 17.296
- 20.268
- 2.643
Vaka sayısında az da olsa artma var, umarım sürekli bir artışa dönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilya kuzey yarım küreye mi taşınmış sorsana Alpay’a
üstat nolcak senin bu hallerinBrezilya kuzey yarım küreye mi taşınmış sorsana Alpay’a

Serkan olunca mantığın da geliyor üstat bu nasıl bir dr jeykll mr hyde döngüsüdür anlamadıkdünkü test sayısından daha az teste rağmen daha fazla vaka bence önemli olan ölüm sayısı değil vaka sayısı önlemlere çok iyi uyamadığımızı anlıyorum genç nüfusa sahip olmamız ölüm oranımızın az olmasını sağlıyor sadece.
kime göre neye göre mantıklıSerkan olunca mantığın da geliyor üstat bu nasıl bir dr jeykll mr hyde döngüsüdür anlamadık
Ha yani mantıksız yazdın az öncekime göre neye göre mantıklı![]()
üstat forumdaki herkesle mutlaka tartışma ya da kavga içindesinHa yani mantıksız yazdın az önce![]()
Ne tartışması üstat??üstat forumdaki herkesle mutlaka tartışma ya da kavga içindesin
bırak artık!
hayırlı iftarlarNe tartışması üstat??
Cümlemize Ünsalhayırlı iftarlar
amin ecmainCümlemize Ünsal
İspanya garip bi şekilde hafta sonlarında vaka sayısı azalan hafta içi artan bi grafiğe sahipIspanya bugün vaka sayısında tekrar 2 binli sayılara çıkmış. Onlar da tedbirleri gevşetmişti sanki.
ben öyle birşey demedim kişiden kişiye değişir demek istedim sen böyle şeyleri leb demeden anlardın üstat neyin var?Ha yani mantıksız yazdın az önce![]()
Hayırlı iftarlar bu ismini seviyorum değiştirmeben öyle birşey demedim kişiden kişiye değişir demek istedim sen böyle şeyleri leb demeden anlardın üstat neyin var?
2 gün azalıp bir gün artması şeklinde gidiyor zaten baştan beriVaka sayısında az da olsa artma var, umarım sürekli bir artışa dönmez
Virüs çıktığından beri adam düzenli pozitif çıkıyorJuventus oyuncusu Paulo Dybala'nın 5. koronavirüs testi de pozitif çıktı. Dybala'nın sonucu 6 haftadır pozitif çıkıyor.