Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Dybala'yi bir arastirsinlar ağa yarasa çorbası içmiş mi diye. Boşu boşuna garibim Pangolin midir nedir günahını almayalım.

aynısını yazmış zaten adam neye itiraz ediyon
Ya o diyor ki yaza gidiyoruz bak Brezilya’da da pandemi olumlu seyretmiyor ben de diyorum ki bşz gidiyoruz Brezilya gitmiyor çünkü aynı yarım kürede değiliz

Arjantin Şili uruguay Paraguay yeni Zelanda Avustralya botswana Güney Afrika vesairede durum farklı

Ya o diyor ki yaza gidiyoruz bak Brezilya’da da pandemi olumlu seyretmiyor ben de diyorum ki bşz gidiyoruz Brezilya gitmiyor çünkü aynı yarım kürede değiliz

Arjantin Şili uruguay Paraguay yeni Zelanda Avustralya botswana Güney Afrika vesairede durum farklı
e tamam o da bir güney bir kuzey yarım küre ülkesi yazdı zaten itiraz ettiğin nokta nedir

kingpay bunu biliyor gibi gözüküyor zaten ;)
Ben de gayet sarih yazdım o postta aynı kategoride değiliz birbirinin zıddı örneği

Rusya demişti galiba bir de o da kuzey yarımküre ama iklim daha dönmedi ki orada ayrıca yeşil Ukrayna ile karelya arası yani en doğusundan en batısına 15 günde gidiliyor o yüzden veriler geç geliyordur adamlarda kaç tane boylam yani yerel saat var Brezilya ve Rusya burada verilecek son örnekler ki ben yazmadım mentionlandım çürüttüm havaların ısınmasının normalleşmeye katkısı bariz kabullenilmek istenmese de ortaya çıkacak şimdi herkes İsveç’i belarusu görmezden geliyor ama müstesna örnekler olarak tarihe geçecekler

Başlıktaki son mesajları okuyunca beynin frontal lob'unu kaybediyorsun.

O-hal de wiki reyizden bu lob hakkında etki ayrıntıları gelsin.

Fonksiyonları;

• Dikkatin sürdürülebilmesi
  • Plan yapabilme
  • Dürtülerin kontrol edilmesi
  • Kişinin öz eleştiri yapabilmesi
  • Problem çözebilme yeteneği
  • İleriye yönelik düşünebilme
  • Deneyim kazanma ve hatalardan ders çıkarma
  • Duyguları tanımlama ve yaşama
  • Empati
Fonksiyon bozuklukları;

• Dikkat süresinin kısalması
  • Dürtü kontrol sorunları
  • Hiperaktivite
  • Zamanı planlamada yetersizlik
  • Duygusal donukluk
  • Yanlış anlama eğilimi
  • Yetersiz muhakeme yetisi
  • Öğrenme güçlüğü
  • Sosyal yetersizlik
İçimizde bu belirtileri yaşayanlar var bulaşıcı heral.
Malum soruyu soralım.
Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi?

Başlıktaki son mesajları okuyunca beynin frontal lob'unu kaybediyorsun.

O-hal de wiki reyizden bu lob hakkında etki ayrıntıları gelsin.

Fonksiyonları;

• Dikkatin sürdürülebilmesi
  • Plan yapabilme
  • Dürtülerin kontrol edilmesi
  • Kişinin öz eleştiri yapabilmesi
  • Problem çözebilme yeteneği
  • İleriye yönelik düşünebilme
  • Deneyim kazanma ve hatalardan ders çıkarma
  • Duyguları tanımlama ve yaşama
  • Empati
Fonksiyon bozuklukları;

• Dikkat süresinin kısalması
  • Dürtü kontrol sorunları
  • Hiperaktivite
  • Zamanı planlamada yetersizlik
  • Duygusal donukluk
  • Yanlış anlama eğilimi
  • Yetersiz muhakeme yetisi
  • Öğrenme güçlüğü
  • Sosyal yetersizlik
İçimizde bu belirtileri yaşayanlar var bulaşıcı heral.
Malum soruyu soralım.
Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi?
Sen de normal değilsin reyiz. Ben de değilim

Juventus oyuncusu Paulo Dybala'nın 5. koronavirüs testi de pozitif çıktı. Dybala'nın sonucu 6 haftadır pozitif çıkıyor.
CV9Q2O0UEAAL5SW.jpg

Hep ayni haberler pazarlar dolu sokaklar dolu kimse sosyal mesafeye dikkat etmiyor diye ama rakamlara bakiyoruz nerdeyse rakamlar sifira inecek bu iste terslik var demekki bu virus temasla azaliyor acin heryeri rakam sifira dussun

Aynı şekilde yerli futbolcularımız ve sporcularımızında 30 - 32 civarı pilleri bitiyor. Bir de bu dönem düzelme sürecine girdiği zaman obezite ve hareketsizlik problemlerinden daha neler neler çıkacak.

Anlamazlar bizim ülkede millet ekonomik olarak bitmiş kan aglıyo onlar gayet normal hayatlarına devam ediyolar öyle aradada cok ahım şahım farkta yok bide avrupanın yaşlı nüfusunu hesaplayın bizde 70 i zor görüyo millet onlarda 80 yaşında bisiklet biniyolar hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt