Ferhat Emin
Sarı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 370
- 307
- 1.323
Virüs çıktığından beri adam düzenli pozitif çıkıyor
virüsün kendisi bizzat Dybala diye açıklama yapacaklar bu gidişle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Virüs çıktığından beri adam düzenli pozitif çıkıyor
ne alaka üstadBrezilya kuzey yarım küreye mi taşınmış sorsana Alpay’a
Messi bulaştırmıştırJuventus oyuncusu Paulo Dybala'nın 5. koronavirüs testi de pozitif çıktı. Dybala'nın sonucu 6 haftadır pozitif çıkıyor.
İklim mevsim üstatne alaka üstad
niye öyle dedin diyom yanlış bir şey mi söylemişİklim mevsim üstat
Evet işte kuzey yarım kürede yaza giderken Güney yarım kürede kışa dönersin ya ondanniye öyle dedin diyom yanlış bir şey mi söylemiş
aynısını yazmış zaten adam neye itiraz ediyonEvet işte kuzey yarım kürede yaza giderken Güney yarım kürede kışa dönersin ya ondan
Ya o diyor ki yaza gidiyoruz bak Brezilya’da da pandemi olumlu seyretmiyor ben de diyorum ki bşz gidiyoruz Brezilya gitmiyor çünkü aynı yarım kürede değilizaynısını yazmış zaten adam neye itiraz ediyon
kingpay bunu biliyor gibi gözüküyor zatenEvet işte kuzey yarım kürede yaza giderken Güney yarım kürede kışa dönersin ya ondan
bir Güney bir kuzey yarım küre ülkesinde ayrı ayrı aynı dönemde hızlandı vakalar.
e tamam o da bir güney bir kuzey yarım küre ülkesi yazdı zaten itiraz ettiğin nokta nedirYa o diyor ki yaza gidiyoruz bak Brezilya’da da pandemi olumlu seyretmiyor ben de diyorum ki bşz gidiyoruz Brezilya gitmiyor çünkü aynı yarım kürede değiliz
Arjantin Şili uruguay Paraguay yeni Zelanda Avustralya botswana Güney Afrika vesairede durum farklı
Ben de gayet sarih yazdım o postta aynı kategoride değiliz birbirinin zıddı örneğikingpay bunu biliyor gibi gözüküyor zaten![]()
Yazdım üstate tamam o da bir güney bir kuzey yarım küre ülkesi yazdı zaten itiraz ettiğin nokta nedir
berber miBu şartlar altında ne Avm'ye ne de Berber'e gitmek akıl işi değil.
Sen de normal değilsin reyiz. Ben de değilimBaşlıktaki son mesajları okuyunca beynin frontal lob'unu kaybediyorsun.
O-hal de wiki reyizden bu lob hakkında etki ayrıntıları gelsin.
Fonksiyonları;
Fonksiyon bozuklukları;
- Dikkatin sürdürülebilmesi
- Plan yapabilme
- Dürtülerin kontrol edilmesi
- Kişinin öz eleştiri yapabilmesi
- Problem çözebilme yeteneği
- İleriye yönelik düşünebilme
- Deneyim kazanma ve hatalardan ders çıkarma
- Duyguları tanımlama ve yaşama
- Empati
İçimizde bu belirtileri yaşayanlar var bulaşıcı heral.
- Dikkat süresinin kısalması
- Dürtü kontrol sorunları
- Hiperaktivite
- Zamanı planlamada yetersizlik
- Duygusal donukluk
- Yanlış anlama eğilimi
- Yetersiz muhakeme yetisi
- Öğrenme güçlüğü
- Sosyal yetersizlik
Malum soruyu soralım.
Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi?
Juventus oyuncusu Paulo Dybala'nın 5. koronavirüs testi de pozitif çıktı. Dybala'nın sonucu 6 haftadır pozitif çıkıyor.
Anlamazlar bizim ülkede millet ekonomik olarak bitmiş kan aglıyo onlar gayet normal hayatlarına devam ediyolar öyle aradada cok ahım şahım farkta yok bide avrupanın yaşlı nüfusunu hesaplayın bizde 70 i zor görüyo millet onlarda 80 yaşında bisiklet biniyolar hala
virüsün kendisi bizzat Dybala diye açıklama yapacaklar bu gidişle.