Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep ayni haberler pazarlar dolu sokaklar dolu kimse sosyal mesafeye dikkat etmiyor diye ama rakamlara bakiyoruz nerdeyse rakamlar sifira inecek bu iste terslik var demekki bu virus temasla azaliyor acin heryeri rakam sifira dussun

Virüsün nasıl yayıldığını bile kimse bilmiyor ki öyle bir sıkıntı var. Ben virüs kapsam sokaktaki adamın beni enfekte ettiğini nasıl bileyim? Valla ben öyle sokakta yürürken falan kolay kolay enfekte olunabileceğini düşünmüyorum diğer türlü küçük şehirlerde de çok yüksek vaka sayıları olurdu. Maskesiz gezmek yine de ciddi mallık bana göre buna zorunluluk getirmemesi hala inanılmaz.

Dybala nasıl atlatamamış hayret doğrusu

arizona state üniversitesi

araştırmaya göre 382 covid-19 hastasından aldıkları sars-cov-2 virüsü örneklerinin genom dizilişinde kalıcı eksiklik görüldüğü,bu eksikliğin virüsün mutasyona uğrayarak aynı 2003 sars epidemisinde olduğu gibi zayıflamasına yol açtığını belirlemişler. araştırmaya göre bu mutasyonun sonucunda virüsün insan bağışıklığını yenmesi imkansız hale geliyor.

@Keramettin TANRIVERDİ

Ustura ile sakal traşı salgın bitene kadar kesinlikle yasak. Sadece tıraş makinesi ile sakal kısaltılabilecek. Salgın bitinceye kadar işyerleri 15 günde bir dezenfekte edilecek. Müşteri artık randevu sistemi ile salona alınacak. Yoğunluk oluşturmamak için artık çay ve kahve ikramı olmayacak. Bir müşterinin işi bitince çıkacak ve hemen diğeri girecek.Çalışma süresinin de geç saatlere kadar değil, saat 09.00-19.00 arası olması için görüşüyoruz.

umarım bu saat olayı yalandır daha cok yıgılma olur berberlerde 24 saat calıssın adamlar

arizona state üniversitesi

araştırmaya göre 382 covid-19 hastasından aldıkları sars-cov-2 virüsü örneklerinin genom dizilişinde kalıcı eksiklik görüldüğü,bu eksikliğin virüsün mutasyona uğrayarak aynı 2003 sars epidemisinde olduğu gibi zayıflamasına yol açtığını belirlemişler. araştırmaya göre bu mutasyonun sonucunda virüsün insan bağışıklığını yenmesi imkansız hale geliyor.

@Keramettin TANRIVERDİ
Baştan beri beklentim bu, yok olacaksa böyle yok olacak. Taşındığı vücutta yer bulamayınca bulaşıcılığını da kaybedecek.

Bilim kurulu onerileriyle alinmiyor muydu kararlar?

Bilim kurullari tavsiye verir ve yonetimler bu tavsiyeye gore karar verir. Yani kurullarin aldigi kararlar bir hukum teskil etmiyor. Gelelim yonetimler bilim kurullarin verdigi tavsiyelere genel anlamda uyuyor (uymasi lazim) kendilerinin bilir kişi olmaları sebebiyle.

Belliki ekonomi yönünden sönen canlılık sebebiyle hükümet bu konuda taviz vermek durumunda kalmış. AVMlerden oldugunca uzak durulmali. Kapali ve kalabalik ortamlar pek uygun degil suan icon

Avmler açılıyorsa hafta sonu yasağını da kaldırsınlar ikisi de zaruri olmayan işler için kullanılıyor zira %90.

Avmler açılıyorsa hafta sonu yasağını da kaldırsınlar ikisi de zaruri olmayan işler için kullanılıyor zira %90.

ülkeyi komple açalım derim üstat. ne dersin bu hususta.

zor bir ekonomik dönemden geçiyoruz zaten, insan sağlığının s.klenmemesine ılımlı yaklaşıyor vatandaş gördüğün gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt