Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Zaten hastalara yapıyorlarmış ayrıca yol parası da verdim ben70 TL verecek olsam saç sakal yanında başka bölgeleri de traş etmesini isterdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten hastalara yapıyorlarmış ayrıca yol parası da verdim ben70 TL verecek olsam saç sakal yanında başka bölgeleri de traş etmesini isterdim
Yoo hemen ha gizli gizli mentionsız filan yaz ne alaka bir de yol parası verdim Emrah’a adam risk aşıyor 3.5 milyar ipc varonu kastetmis ztn eve gelen berber diyerek
Yoo hemen ha gizli gizli mentionsız filan yaz ne alaka bir de yol parası verdim Emrah’a adam risk aşıyor 3.5 milyar ipc var
önlemleri alın camileri açın diyorlar twitter da yaw.
Ben girdim zaten iki cuma üst üste
Ekşın var dediler geldik. Sahura yakın bu forum hep bir zirve yapmakta. Enteresan bir tez konusu
Ekşın var dediler geldik. Sahura yakın bu forum hep bir zirve yapmakta. Enteresan bir tez konusu
Hollandada 1 hazirandan itibaren toplu tasimada 40% doluluk hedeflenecek ve maske zorunlulugu getirildi. Devlet maskeleri dagitmayacak. Halk kendisi temin edecek. Taban fiyat uygulamasida yok. Esnaf bize tersten gösterecek yani.
Gel gelelim işin en komigine. Devlet 'evde maske nasil yapilir' sitesi acip tavsiyelerde bulunacakmis.

Açsınlar
Hollandada 1 hazirandan itibaren toplu tasimada 40% doluluk hedeflenecek ve maske zorunlulugu getirildi. Devlet maskeleri dagitmayacak. Halk kendisi temin edecek. Taban fiyat uygulamasida yok. Esnaf bize tersten gösterecek yani.
Gel gelelim işin en komigine. Devlet 'evde maske nasil yapilir' sitesi acip tavsiyelerde bulunacakmis.

Elisa testi midir nedirben ülkenin komple açılmasından yanayım. bırakalım ne olacaksa olsun.
Elisa testi midir nedir
Bağışıklığı ölçüp sonuca göre dediğini yapacaklar galiba
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ramazanda mobese mesaisi yapamadımsenin uyumaman lzm asıl murf. mobeselerde son durum nedir
Ramazan da rahat bırak insanları yahu, iyicene röntgenci oldun.
Çok mantıklı konuştun üstatTam yerine rast geldi manzara koyduk diyeceğimiz günlerin gelmesini diler iyi geceler dileklerimi payidar ederek başlıktan uzamayı 1 borç bildiğimi ifade etmek gayesinde olduğumu arz ederim.