- 8 Mayıs 2009
- 18.879
- 6.343
- 2.493
Berberler dükkanları kapalıyken kapmış yalnız bizim millet harbiden enteresan. Hadi çalışırken olur falan anlarım. Tamamına mal etmemek lazım çok tedbirli olanlarda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende diyorum sesi cikmiyor ilk günden battin sandim donuna kadar rengim iddaadanKendimi traş ettim ve sonucu çok beğendim. Bir daha berbere gitmem herhal.
Daha başlamadım rengim biraz takimlari takip etmek lazimbende sesi cikmiyor ilk günden battin donuna kadar sandim rengim iddaadan
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynı düşüncedeyimKendimi traş ettim ve sonucu çok beğendim. Bir daha berbere gitmem herhal.
hangisine kestirdinberbere 2. gün gittim risk yoktur heralde
Aynı düşüncedeyim
Ense biraz uğraştırdı ama
daha 5-6 gün oldu açılalı.etkisi olup olmadığını görmek için 10-14 gün arası bi süre geçmesi lazım.böyle şeyler hemen etki göstermezŞimdi de spor salonları açılacak diye millet çığırtkanlığa başlamış hahahaha. İtalya oluyorduk, avm açılınca 180 milyon kişiye bulaşıyordu yok berber ülkenin tamamını enfekte ediyordu falan:d Millet kafayı yemiş yine bişey olmayacak.
Butun ailevi duzeninizin berber ve avmler uzerine kuruldugunu dusununce cok objektif bir yorum gibi gelmedi banaŞimdi de spor salonları açılacak diye millet çığırtkanlığa başlamış hahahaha. İtalya oluyorduk, avm açılınca 180 milyon kişiye bulaşıyordu yok berber ülkenin tamamını enfekte ediyordu falan:d Millet kafayı yemiş yine bişey olmayacak.
Butun ailevi duzeninizin berber ve avmler uzerine kuruldugunu dusununce cok objektif bir yorum gibi gelmedi bana
daha 5-6 gün oldu açılalı.etkisi olup olmadığını görmek için 10-14 gün arası bi süre geçmesi lazım.böyle şeyler hemen etki göstermez
Sen avmde calismiyor musun?ha?
Aga bende diyorum ki avm açılınca berber açılınca millet yok dünya düz olacak yok 8 milyar kişi enfekte olacak diye götünü yırtıyor ama millet ufacık marketlerde bütün gün dipdibe. Gayette kalabalık içerisi mesafe falan yok. Buradan bulaşmayan virüs spor salonundan avmden nasıl bulaşacak anlamış değilim hala.
Sen avmde calismiyor musun?