Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berberler dükkanları kapalıyken kapmış yalnız bizim millet harbiden enteresan. Hadi çalışırken olur falan anlarım. Tamamına mal etmemek lazım çok tedbirli olanlarda var.

Mağara adamına dönerim yine de gitmem berbere.

Bugün yeni vaka sıralamasında 12.sırayı aldık ABD ,Rusya ve Brezilya her zamanki gibi başı çekti
Yükselen ülkeler Hindistan ve Peru
İspanya bizim gibi dalgalı seyrediyor biraz
İngilterede ise sayılar az da olsa düşmüş durumda

20200517_012923.jpg

Son düzenleme:
Şimdi de spor salonları açılacak diye millet çığırtkanlığa başlamış hahahaha. İtalya oluyorduk, avm açılınca 180 milyon kişiye bulaşıyordu yok berber ülkenin tamamını enfekte ediyordu falan:d Millet kafayı yemiş yine bişey olmayacak.

Şimdi de spor salonları açılacak diye millet çığırtkanlığa başlamış hahahaha. İtalya oluyorduk, avm açılınca 180 milyon kişiye bulaşıyordu yok berber ülkenin tamamını enfekte ediyordu falan:d Millet kafayı yemiş yine bişey olmayacak.
daha 5-6 gün oldu açılalı.etkisi olup olmadığını görmek için 10-14 gün arası bi süre geçmesi lazım.böyle şeyler hemen etki göstermez

Butun ailevi duzeninizin berber ve avmler uzerine kuruldugunu dusununce cok objektif bir yorum gibi gelmedi bana

Butun ailevi duzeninizin berber ve avmler uzerine kuruldugunu dusununce cok objektif bir yorum gibi gelmedi bana

ha?

daha 5-6 gün oldu açılalı.etkisi olup olmadığını görmek için 10-14 gün arası bi süre geçmesi lazım.böyle şeyler hemen etki göstermez

Aga bende diyorum ki avm açılınca berber açılınca millet yok dünya düz olacak yok 8 milyar kişi enfekte olacak diye götünü yırtıyor ama millet ufacık marketlerde bütün gün dipdibe. Gayette kalabalık içerisi mesafe falan yok. Buradan bulaşmayan virüs spor salonundan avmden nasıl bulaşacak anlamış değilim hala.

ha?

Aga bende diyorum ki avm açılınca berber açılınca millet yok dünya düz olacak yok 8 milyar kişi enfekte olacak diye götünü yırtıyor ama millet ufacık marketlerde bütün gün dipdibe. Gayette kalabalık içerisi mesafe falan yok. Buradan bulaşmayan virüs spor salonundan avmden nasıl bulaşacak anlamış değilim hala.
Sen avmde calismiyor musun?

Ukrayna'da koronavirüs (Covid-19) kısıtlamalarının hafifletilmesinin ardından, bazı gece kulüpleri de kapılarını açtı. Eğlence mekanlarına giden vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymaması, tepkiye neden oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt