Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İran tekrar yükselişte
+2.979 vaka +81 ölüm

bundan sonra herhangi bir mesafenin enforse edilmeyecegi asikar

maxresdefault.webp

Bugün 2.5 ay sonra ilk defa metrobüs kullandım. İşe gidiş , işten dönüş saatlerinden kaçınarak öğlen gittim çalıştığım ofise bir kaç evrak işi için. Bu beyinsiz halkla yaşamak sınanacağım en beter şey olacak sanırım hayat boyu. Metrobüste maskeyi burnu açık takanlar , dolu metrobüse binmeye çalışanlar , oturulmayacak koltuklara oturmaya çalışanlar bu beyinsizlere virüs ortadayken dolaşım serbestliği vermek daha büyük bir beyinsizlik. Çok büyük bedeller ödenir bu şekilde gezinmeyle. Bunlar gebermeyi hakediyorlar fakat gelgelelim bizim gibi dikkatli hareket eden , bilinçli insanlara da bulaştıracaklar bu boku.

Bugün 2.5 ay sonra ilk defa metrobüs kullandım. İşe gidiş , işten dönüş saatlerinden kaçınarak öğlen gittim çalıştığım ofise bir kaç evrak işi için. Bu beyinsiz halkla yaşamak sınanacağım en beter şey olacak sanırım hayat boyu. Metrobüste maskeyi burnu açık takanlar , dolu metrobüse binmeye çalışanlar , oturulmayacak koltuklara oturmaya çalışanlar bu beyinsizlere virüs ortadayken dolaşım serbestliği vermek daha büyük bir beyinsizlik. Çok büyük bedeller ödenir bu şekilde gezinmeyle. Bunlar gebermeyi hakediyorlar fakat gelgelelim bizim gibi dikkatli hareket eden , bilinçli insanlara da bulaştıracaklar bu boku.
Gebermek biraz agir oldu sanki bunun yerine "coronaviruse yakalanmayi hakediyorlar" seklinde revize eder misin?

Valla bende bugün dışarıdaydım biraz hayal kırıklığı oldu, doğru düzgün maske takmıyor embesillerin çoğu. Yapılacak tek şey maskesiz gezene kol gibi ceza geçirmek o zaman takar herkes. Bu kuralı acil getirmeleri lazım.

Arkadaşlar bundan sonra fazla kasmayın, mesafeyi koruyun maskenizi takın.

Yavaş yavaş bitecek bu olay.
Karayolu gümrükleri açıldı.
Dün akşam kardeşim Kapıkule'den giriş yaptı.

Hiç bir yerde özel bir evrak test felan istememişler.
2 hafta karantinaya da almamışlar.

Ay sonu ben de gelirim büyük bir ihtimal. Direkt yazlığa giderim.

Gscimbom mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt