Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakamlar doğruysa cidden bizim milletin bağışıklığı var herhalde bu virüse ya da sıcaklıkta zayıflıyor mu acaba. gerçi iranın sıcaklık değerleri de bize benzer ama bilemedim.

Milleti saldılar testi 52bine cikarmislar
İns yeni dalga olmaz ki zor.gorunuyor

ub.mesaji

Bu süreci insanımız ve idarecilerimiz gerçekten iyi yönetti.

Aşı zorunluluğuna da gerek kalmadı diye düşünüyorum.

Bugün kararımı verdim.
Ay sonu arabaya binip yazlığın yolunu tutacağım.

Gscimbom mobil

Bilim kurulunda olan bir hoca ismi Pınar'dı soyadı aklımda kalmadı. Sıcakların etkisi en fazla %20 sadece bu dönemin avantajı insanların kapalı mekanlar yerine açık mekanları tercih etmeleri olur, en tehliklei ortamlar kapalı ortamlar çeklinde açıklama yapmıştı.

rakamlar doğruysa cidden bizim milletin bağışıklığı var herhalde bu virüse ya da sıcaklıkta zayıflıyor mu acaba. gerçi iranın sıcaklık değerleri de bize benzer ama bilemedim.

Hiçbir ülke İran gibi olmadı ya tedbirler kalkınca, illa en kötüyü almaya gerek yok bence. Adamlar hiç sallamıyor belli ki.

Bence bize bu hastalık Aralık ayında geldi çevremdeki bir çok kişiye domuz gribi tehsizi konulmuştu.

1 haziranın etkisi ancak 10 haziran gibi görülmeye başlar. Bakalım o tarihten sonrada vaka sayısı böyle giderse inşallah sıkıntı çözüldü demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt