Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images - 2020-06-04T224647.999.webp

İtalyanlar, Fransızlar, İngilizler, Kanadalılar vs. de çok zeki oldukları için vaka sayıları bizden ileride değil mi?

Onu geçtim en başarılı atlatan ülkelerden biri Türkiye.
Bu bakış açısı doğru değil yalnız çünkü dünyanın çoğu gelişmemiş ülkesinde de zaten vaka sayısı çok az.yani amerikanın vaka sayısı bizden fazla diye biz amerikadan ileri sağlık sistemine veya devlet yönetimine sahip olmuş olmuyoruz.bu başka sosyolojik etmenlerle alakalı.tam tersi nekadar gelişmiş ve global ağı kuvvetli bi ülke olursan virüsün yayılma ihtimali okadar yüksek oluyor

Ben bu hafta korona kapmazsam bir daha hiç kapmam. 3 gündür hastaneye gidip geliyorum bütün hayat enerjimi aldı şerefsizler. Hem maddi hem manevi bitirdiler

almanyada vergileri düsürmüsler. gelecek aydan itibaren sene sonuna kadar gecerliymis.

Dr. Fahrettin Koca :"İyileşen hasta sayısında artış var. Artış hızlanacak. Toplam hasta sayısında yer alan vakaların önemli kısmı izleme sürecindeki belirtisiz vakalardır. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske + mesafe kuralına bağlı. Daha iyi tedbir, daha iyi sonuçtur."

27 Mayıs: %4,9
28 Mayıs: %3,5
29 Mayıs: %3,2
30 Mayıs: %2,5
31 Mayıs: %2,4
1 Haziran: %2,6
2 Haziran: %2,4
3 Haziran: %1,7
4 Haziran: %1,8
5 Haziran: %1,6

1591374556084.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt