Vallahi ne olacak bu iş bilmiyorum. Nereye kadar gidecek? Artık ben bile önlemlerimi alarak toplu taşıma kullanmaya başladım mecbur. GSstore'dan aldığım iki adet anti-mikrobiyel yıka-kullan bez maskem var. Önce cerrahi maske, üstüne de bu anti-mikrobiyel maskeyi takıp 2 kat maske ile dışarı çıkıyorum. Yanımda cep kolonyam, bir yere dokunduğum an ellerimi defalarca kolonyalıyorum. Dışarıda iken mümkün olduğunca dikkatli olmaya özen gösteriyorum, kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum lakin ne yaparsak yapalım garantisi yok. Ben en azından hem kendi sağlığım hem de başkalarının sağlığı adına üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Ne insanlar var dışarıda maske falan hak getire. Umurunda değil adamın.
Bu koronanın ilk 3 ayında market ve eczane alışverişi dışında bir yere gitmedim. Bu da psikolojik olarak yıprattı diyebilirim. Youtube'da ağzımdan salyalar akıtarak ege bölgesine ait tatil videoları seyredip duruyorum. Nefsimi bu şekilde köreltmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım. Bunaldım artık. Ağustos ayı içerisinde kısmetse Bitez'e gitme kararı aldım. Ege'nin o mübarek suyuna yüz sürmeden kendime gelemeyeceğim anlaşıldı. Yine kendimce önlemleri aksatmadan 4-5 günlük ufak bir tatil yapmayı düşünüyorum. Allah'a emanet.