Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almanyadaki günlük vakalar her gecen gün artiyor.
hastalik tamamen bitmeden, disarda eglenmeye calisan ve bizi kisitlayamazsaniz diyen tipler yüzünden su durumdayiz su anda.

Avrupada boyle artış varsa bizde gercek rakam kaç acaba.

Vallahi ne olacak bu iş bilmiyorum. Nereye kadar gidecek? Artık ben bile önlemlerimi alarak toplu taşıma kullanmaya başladım mecbur. GSstore'dan aldığım iki adet anti-mikrobiyel yıka-kullan bez maskem var. Önce cerrahi maske, üstüne de bu anti-mikrobiyel maskeyi takıp 2 kat maske ile dışarı çıkıyorum. Yanımda cep kolonyam, bir yere dokunduğum an ellerimi defalarca kolonyalıyorum. Dışarıda iken mümkün olduğunca dikkatli olmaya özen gösteriyorum, kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum lakin ne yaparsak yapalım garantisi yok. Ben en azından hem kendi sağlığım hem de başkalarının sağlığı adına üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Ne insanlar var dışarıda maske falan hak getire. Umurunda değil adamın.

Bu koronanın ilk 3 ayında market ve eczane alışverişi dışında bir yere gitmedim. Bu da psikolojik olarak yıprattı diyebilirim. Youtube'da ağzımdan salyalar akıtarak ege bölgesine ait tatil videoları seyredip duruyorum. Nefsimi bu şekilde köreltmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım. Bunaldım artık. Ağustos ayı içerisinde kısmetse Bitez'e gitme kararı aldım. Ege'nin o mübarek suyuna yüz sürmeden kendime gelemeyeceğim anlaşıldı. Yine kendimce önlemleri aksatmadan 4-5 günlük ufak bir tatil yapmayı düşünüyorum. Allah'a emanet.

Vallahi ne olacak bu iş bilmiyorum. Nereye kadar gidecek? Artık ben bile önlemlerimi alarak toplu taşıma kullanmaya başladım mecbur. GSstore'dan aldığım iki adet anti-mikrobiyel yıka-kullan bez maskem var. Önce cerrahi maske, üstüne de bu anti-mikrobiyel maskeyi takıp 2 kat maske ile dışarı çıkıyorum. Yanımda cep kolonyam, bir yere dokunduğum an ellerimi defalarca kolonyalıyorum. Dışarıda iken mümkün olduğunca dikkatli olmaya özen gösteriyorum, kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışıyorum lakin ne yaparsak yapalım garantisi yok. Ben en azından hem kendi sağlığım hem de başkalarının sağlığı adına üzerime düşeni yapmaya çalışıyorum. Ne insanlar var dışarıda maske falan hak getire. Umurunda değil adamın.

Bu koronanın ilk 3 ayında market ve eczane alışverişi dışında bir yere gitmedim. Bu da psikolojik olarak yıprattı diyebilirim. Youtube'da ağzımdan salyalar akıtarak ege bölgesine ait tatil videoları seyredip duruyorum. Nefsimi bu şekilde köreltmeye çalışıyorum ama olmayacak sanırım. Bunaldım artık. Ağustos ayı içerisinde kısmetse Bitez'e gitme kararı aldım. Ege'nin o mübarek suyuna yüz sürmeden kendime gelemeyeceğim anlaşıldı. Yine kendimce önlemleri aksatmadan 4-5 günlük ufak bir tatil yapmayı düşünüyorum. Allah'a emanet.
Keşke herkes bana bir şey olmaz kafasından çıkıp bu şekilde bilinçli olsa.

MasterChef Türkiye ve Survivor yarışmacısı Yasin Obuz'la selfie çektirmek isteyenler kuyruğa girdi. Sosyal mesafe ve maske yok gibiydi... :red: :red:
EdyPWIvXgAEa0fE.webp

Yasin Obuz MasterChef Türkiye yarışmasıyla tanındı ardından da Survivor yarışmasıyla ününü pekiştirdi. Yasin Obuz imza dağıtırken, Obuz'la fotoğraf çektirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Yasin Obuz'la selfie çekilebilmek için toplanan kalabalık, koronavirüse de bayram ettirdi. Survivor yarışmacısıyla fotoğraf çektirmek için adete birbirinin üstüne çıkan kalabalık sosyal mesafe kurallarını yerle bir ederken, maske takanların sayısı da tek tek sayılacak kadar azdı...

avrupa uçuşları kapatır tekrar muhtemelen.

sağlık bakanına güveniyorum sjsjsjsj..... bu ülkede üstten ne deniyorsa o uygulanır.

Bakanlığın acikladi sayilarin ne kadar sallama olduğunu buradan anlayin. Sağlık bakani malatyayi virüsün yükseldiği illere koymamış bile. 900 vakanin nasil 100 tanesi 1 milyon nufuslu bile olmayan sehirden çıkıyor ?
Günlük açıklanan vaka sayısının hangi güne ait olduğu açıklanmadı di mi henüz? Günü gününe çıkan sonuçlar değil deniyordu çünkü.

Yani farklı günlerden bahsediyor olabilirler ama haklısın.

Hem kaldiginiz derse girmeden finale girme hakki aldiniz hem de covid yuzunden bol keseden notlar aliyorsunuz bir de sikayet etmeyin bir zahmet.
İşin iç yüzünü bilmeden ahkam kesmek kolay. Ben herhangi bi şikayette bulunmadım ayrıca hem artık mezunum okulla direkt bi bağım da kalmadı

Günlük açıklanan vaka sayısının hangi güne ait olduğu açıklanmadı di mi henüz? Günü gününe çıkan sonuçlar değil deniyordu çünkü.

Yani farklı günlerden bahsediyor olabilirler ama haklısın.

Malatya'da bu vaka artis mevzusu en az 4 5 gündür var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt