Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Spor Kulübü’nde COVID-19 testi pozitif çıkan futbolcu ve teknik ekip personeline acil şifalar diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Ben bu hastaligi 5-6 gun agir gecirmistim evde geri kalan 7-8 gunu de normal grip gibi gecirdim Ama acik konusmak gerekirse eskisine göre daha hizli yoruluyorum Vucut olarak ne yaptiysam olmadi vitamin de aldim hala Ayni bu durum

Dikkat etmekte fayda var yani hafife almayin

Bunlar kimseye test yapmıyorlarsa 60bin 70bin test sayıları da hikaye o zaman. Test sayısı yuksek vaka sayısı düşük. Hikaye icinde hikaye sanki insepşın.

Bunlar kimseye test yapmıyorlarsa 60bin 70bin test sayıları da hikaye o zaman. Test sayısı yuksek vaka sayısı düşük. Hikaye icinde hikaye sanki insepşın.
Günde 2 kez test yapılan vekiller var. Onların yaverleri var. Yaverlerinin yaverleri var. Yaverlerinin yaverlerinin yaverleri var vsvs. Meraktan test yaptıran tonla adam vardır.

60 70 bin ne ki 83 milyonluk ülke için sadece önemli mevkilerde olan o kadar kişi vardır her gün test yapıyolardır

Günde 2 kez test yapılan vekiller var. Onların yaverleri var. Yaverlerinin yaverleri var. Yaverlerinin yaverlerinin yaverleri var vsvs. Meraktan test yaptıran tonla adam vardır.

Meraktan test diye bir sey yok artik. Atesten olmek uzere degilsen siyasiler disinda kimseye test yapılmıyor. Hasta adamın ailesine bile yapmıyorlar. Üstteki prof sadece ağırlara test yapıyoruz diyor. O halde 70bin testin ağırlara yapıldığını varsayarsak sonuç bin mi çıkar. Iyice boku çıktı bence artık rakam falan açıklamasınlar. Hatta bitirdik virüs murus yok desinler bir de medya yasağı koysunlar konuyu kapatalım.

Sayılar hiç de bahsedildiği gibi değil. Büyük şehirlerimizden birinde bir hastanede anlık yatan 280 hasta var PCR pozitif olarak kesin tanı konulmuş. Bunun haricinde PCR negatif BT Covid ile uyumlular var. Sonucu beklenen şüpheliler var, kliniği iyi olup eve gönderilmiş kesin tanılılar var. Nasıl bin vaka olabilir günlük Türkiye geneli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt