Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayılar hiç de bahsedildiği gibi değil. Büyük şehirlerimizden birinde bir hastanede anlık yatan 280 hasta var PCR pozitif olarak kesin tanı konulmuş. Bunun haricinde PCR negatif BT Covid ile uyumlular var. Sonucu beklenen şüpheliler var, kliniği iyi olup eve gönderilmiş kesin tanılılar var. Nasıl bin vaka olabilir günlük Türkiye geneli?
Gunluk 1000 vaka az degil gercek olmasada soyledigini destekleyen bir sayi

Gunluk sayi cok daha fazla ama alinan onlemlerde ve genel anlamda mucadelede bir eksiklik yok

Meraktan test diye bir sey yok artik. Atesten olmek uzere degilsen siyasiler disinda kimseye test yapılmıyor. Hasta adamın ailesine bile yapmıyorlar. Üstteki prof sadece ağırlara test yapıyoruz diyor. O halde 70bin testin ağırlara yapıldığını varsayarsak sonuç bin mi çıkar. Iyice boku çıktı bence artık rakam falan açıklamasınlar. Hatta bitirdik virüs murus yok desinler bir de medya yasağı koysunlar konuyu kapatalım.
Meraktan testi sana bana yapmazlar zaten. Lakin eğer bir godamansan istediğin an istediğin yerde bahçendeki bahçevanından doğmamış çocuğuna kadar kime istersen yaptırırsın buna milletvekili de belediye başkanı de daşşaklı iş adamı de ne dersen de. O 60 70 bin test sayısı doğruysa gerçek covid şüphelilerine yapılmadığı aşikar.

Gunluk 1000 vaka az degil gercek olmasada soyledigini destekleyen bir sayi

Gunluk sayi cok daha fazla ama alinan onlemlerde ve genel anlamda mucadelede bir eksiklik yok
Açıklanan günlük vaka az, 1000’den fazla vaka olmaması imkansız. Benim bahsettiğim şehir 3 büyük şehir de değil bu arada. Doğuda çalışan arkadaşlarla da konuşuyoruz. Orası çok daha kötü. 100 test alıp 60 tanesinin pozitif çıktığını söyleyen arkadaşlarım var.
Tedbirler yeterli değil. Bu ekonomik şartlarda yeterli tedbirleri almanın da imkanı yok bence. Herkes durumu ve bu hastalığı geçireceğini kabullenmeli.

Açıklanan günlük vaka az, 1000’den fazla vaka olmaması imkansız. Benim bahsettiğim şehir 3 büyük şehir de değil bu arada. Doğuda çalışan arkadaşlarla da konuşuyoruz. Orası çok daha kötü. 100 test alıp 60 tanesinin pozitif çıktığını söyleyen arkadaşlarım var.
Tedbirler yeterli değil. Bu ekonomik şartlarda yeterli tedbirleri almanın da imkanı yok bence. Herkes durumu ve bu hastalığı geçireceğini kabullenmeli.

Ben de sayilarin hem iktidarin istegiyle dusuk gosterildigini hem de gercek sayilara ulasmanin imkansiz oldugunu dusunuyorum

Sehir giris cikislarinda test yapilmamasi ve belli bir mevkideki insanlarin defalarca test yaptirabilirken halkin hasta olsa bile hastaneye gidip kolayca test yaptiramamasi zaten bir gercek bunun sorumlusu siyasi iktidardir

Dün yaptırdığım Covid 19 testi negatif çıkmış. Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar. Maske ve sosyal mesafe kuralına mutlaka uyun. Bu arada devlet hastanesinde test yaptırmak tam anlamıyla çile.

Hava değişimleri başladı yavaştan. Soğuk algınlığının en çok görüldüğü dönemlerden biri.
Hastayken insanın aklına binbir türlü şey geliyor o yüzden dikkat edelim.
Salgının Türkiye'de eski seviyesine ulaştığını düşünüyorum. Önümüzdeki günler daha zorlu geçeceğe benziyor.
Bana bir şey olmaz kafasına asla girmeyin ve maske / hijyen kurallarına uyun lütfen.
Ben nasıl olsa atlatırım da demeyin anne babanızı ya da büyüklerinizi de düşünerek hareket edin

Dün yaptırdığım Covid 19 testi negatif çıkmış. Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar. Maske ve sosyal mesafe kuralına mutlaka uyun. Bu arada devlet hastanesinde test yaptırmak tam anlamıyla çile.
Niye test yaptılar?

Çileli kısımlar neler paylaşırsan herkes için faydalı bilgiler olur.

yarın yaptır pozitifsin büyük ıhtimal coronalılarla aynı ortamda beklettiler

Niye test yaptılar?

Çileli kısımlar neler paylaşırsan herkes için faydalı bilgiler olur.

Ben kendim gittim. Halsizlik, baş ağrısı gibi belirtiler vardı, ayrıca ateşim de yüksekti. Ortalama bir saat hastanede bekledim. Önce kan aldılar, daha sonra akciğer röntgenimi çektiler, en sonda da bir burun ve boğaz sürüntüsü aldılar. Sırada çok az insan olmasına rağmen uzun süre beklemek zorunda kaldım. Tabi sağlık çalışanlarının bir kabahati yok ama koskoca hastanede görevli daha fazla doktorun olması gerekiyordu bence.

yarın yaptır pozitifsin büyük ıhtimal coronalılarla aynı ortamda beklettiler

Gidip o insanlarla öpüşüp, koklaşmadım kardeşim. Ayrıca adım gibi eminim sırada bekleyen insanların hepsinin testi negatif çıkmıştır. Millet beklerken gülüp, eğleniyordu resmen.

Ben kendim gittim. Halsizlik, baş ağrısı gibi belirtiler vardı, ayrıca ateşim de yüksekti. Ortalama bir saat hastanede bekledim. Önce kan aldılar, daha sonra akciğer röntgenimi çektiler, en sonda da bir burun ve boğaz sürüntüsü aldılar. Sırada çok az insan olmasına rağmen uzun süre beklemek zorunda kaldım. Tabi sağlık çalışanlarının bir kabahati yok ama koskoca hastanede görevli daha fazla doktorun olması gerekiyordu bence.

Gidip o insanlarla öpüşüp, koklaşmadım kardeşim. Ayrıca adım gibi eminim sırada bekleyen insanların hepsinin testi negatif çıkmıştır. Millet beklerken gülüp, eğleniyordu resmen.
gecmis olsun
canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt