Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde artışa geçen koronavirüs vakalarıyla ilgili konuştu. Türkiye'nin salgını başarıyla yöneten ülkelerden biri olduğunu belirten Erdoğan "Vakalarda kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır" dedi. Erdoğan ayrıca cuma günü bir müjdeyi duyuracaklarını belirterek "Cuma günü bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

:tbr: :tbr:

Erdoğan ayrıca cuma günü bir müjdeyi duyuracaklarını belirterek "Cuma günü bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Allah'ım sen bizi koru.

Yüklüce dolara girmek mi lazım nedir?!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde artışa geçen koronavirüs vakalarıyla ilgili konuştu. Türkiye'nin salgını başarıyla yöneten ülkelerden biri olduğunu belirten Erdoğan "Vakalarda kısmi bir artış yaşansa da salgın halen kontrolümüz altındadır" dedi. Erdoğan ayrıca cuma günü bir müjdeyi duyuracaklarını belirterek "Cuma günü bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ne geliyor yine? Allah yardımcımız olsun :crushed:

Evet günlük rakamlar tabloyu hazırlayan şahsın kontrolü altında c.başkanı haklı

cuma günü söyleyecekse piyasaları olumsuz yönde sarsacak cinsten bişey olacak gibi.

Kesin aşı ile ilgili olumlu bilgi verecek doları başka türlü düşüremezler

Verecegi müjde döviz kurlarini etkiler mi acep.
%1 fakirlestin kanka HO.
20200819_171644.webp

Kesin aşı ile ilgili olumlu bilgi verecek doları başka türlü düşüremezler
Sanmıyorum. Daha marta kadar çalışmalar devam edecek diye bir acıklama vardı
Kaldı ki daha hayvan denemelerine bile yeni başlayacaktık. Diğer ülkeler insan denemesini bitirdi neredeyse

Sanmıyorum. Daha marta kadar çalışmalar devam edecek diye bir acıklama vardı
Kaldı ki daha hayvan denemelerine bile yeni başlayacaktık. Diğer ülkeler insan denemesini bitirdi neredeyse
Hayvan denemeleri atlanacak diye duymuştum abi

benim artık tl birikimim kalmadı, kredi çekip dolara altına gireyim diyorum
Babam yaptı 1.5 ay önce aynısını. Tüm birikimi dolardaydı zaten, üzerine yüklü sayılabilecek kredi çekip dolar aldı.

Borsa ajanlığı yapıyor zaten ama borsa vs. pek konuşmaz benle ilgim de olmadığı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt