Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle esnek calismayi geri getirdiler

Hayirli olsun.

Bu dönem de testi pozitif cikmis olan insanlarin hic hastalik belirtileri olmamasi gercekten cok enteresan

Ben Mart ayinda hastalandigimda ilk 4 gün hareket edemiyordum

Türkiye'de günlük 20 kişi ölüyor bizim bir abinin anne babası vefat etti covidten 2si bizim çevreden geri kalan 18 i tüm Türkiye'den.. bari ölü sayısını 10a 20 ye bolmeyin adam gibi yazın gercek sayıyı DonanımHaberde eleman ifşa yapmış sevgilisinin babası covidten ölmúş adam olduğu gün e devlette testi negatif görünmeye başlamış tam rezalet

Bir zamanın zirvedeki ülkelerinde bir yükseliş söz konusu
Fransa: 5.429 vaka
İspanya: 3.594 vaka
Almanya: 1.428
İtalya: 1.367

İspanya ve İtalya'nın vakalarını 200-300 bandına düşürdüğünü hatırlıyorum
Fransa da hiç değilse 1000in altına kadar düşmüştü
Almanya bunlar içinde belki de en başarılılardandı ancak son zamanlarda onlar da yükseldi ve 1500 bandında geziniyorlar
Burada garip bir şekilde aylarca vaka sayısı 2.500 bandından düşmeyen İran'a ayrı bir parantez açmakta fayda var. Ülkemize virüsün sıçramasında etken olan ve bir dönem zirveye oynayan ülkelerdendi.Aktif vakalarını 15 bine kadar düşürmüşlerdi ama açıklanan rakamlara bakacak olursak bu sayı 30 bine çıkmış durumda.

Zirvedeki üçlümüz değişmiyor ancak sıralamada farklılık var Hindistan son dönemde düşmek bilmeyen sayılarla zirvede yer alıyor
Hindistan:76 bin
Brezilya: 47 bin
ABD: 44 bin

Şu aralar yükselişte olup 10 bin bandında vaka açıklayan iki ülke ise Kolombiya ve Arjantin

Ülkemizde ise açıklanan rakamlar ısrarla 1300-1500 şeklinde gösteriliyor. İnanırsınız inanmazsanız. Bana sorarsanız ben inanmıyorum.Zira salgının zirvede olduğu dönemde bulunduğum şehir bu kadar sıkıntılı değildi.Şu an teker teker köyler karantinaya alınıyor ve yakın çevremizden pozitif haberleri alıyoruz.Şu halde rakamlara inanmamı kimse beklemesin. Türkiye'de gerçek rakamların en azından 5 bin seviyesinde olduğunu düşünüyorum.

Bir zamanın zirvedeki ülkelerinde bir yükseliş söz konusu
Fransa: 5.429 vaka
İspanya: 3.594 vaka
Almanya: 1.428
İtalya: 1.367

İspanya ve İtalya'nın vakalarını 200-300 bandına düşürdüğünü hatırlıyorum
Fransa da hiç değilse 1000in altına kadar düşmüştü
Almanya bunlar içinde belki de en başarılılardandı ancak son zamanlarda onlar da yükseldi ve 1500 bandında geziniyorlar
Burada garip bir şekilde aylarca vaka sayısı 2.500 bandından düşmeyen İran'a ayrı bir parantez açmakta fayda var. Ülkemize virüsün sıçramasında etken olan ve bir dönem zirveye oynayan ülkelerdendi.Aktif vakalarını 15 bine kadar düşürmüşlerdi ama açıklanan rakamlara bakacak olursak bu sayı 30 bine çıkmış durumda.

Zirvedeki üçlümüz değişmiyor ancak sıralamada farklılık var Hindistan son dönemde düşmek bilmeyen sayılarla zirvede yer alıyor
Hindistan:76 bin
Brezilya: 47 bin
ABD: 44 bin

Şu aralar yükselişte olup 10 bin bandında vaka açıklayan iki ülke ise Kolombiya ve Arjantin

Ülkemizde ise açıklanan rakamlar ısrarla 1300-1500 şeklinde gösteriliyor. İnanırsınız inanmazsanız. Bana sorarsanız ben inanmıyorum.Zira salgının zirvede olduğu dönemde bulunduğum şehir bu kadar sıkıntılı değildi.Şu an teker teker köyler karantinaya alınıyor ve yakın çevremizden pozitif haberleri alıyoruz.Şu halde rakamlara inanmamı kimse beklemesin. Türkiye'de gerçek rakamların en azından 5 bin seviyesinde olduğunu düşünüyorum.

Asıl kış nasıl geçecek. 1 seneyi kafadan çöpe attim ben. Lanet Çinliler yaşayış seklimizi degistirdi.

Kız kardeşimin eşinin annesi dün vefat etti covid-19 sebebiyle,55 yaşındaydı ve herhangi bir hastalığı yoktu. Yoğun bakımlar 3. basamağa kadar tıka basa dolu. Kız kardeşim ve çocukların testleri de pozitif çıkmıştı 2 hafta önce eşinin annesi ile beraber, onların durumu iyi.

Açıklanan rakamların samimi olduğunu düşünmüyorum. Bu illet yakınlarınıza bulaşınca bunu daha iyi anlıyorsunuz. Herkes çok dikkat etmeli şakası yok.

Şubattan beri evden çalışıyorum, minimum bu sene sonuna kadar devam edecek. Master programı da online. Düzenli spor yapan adamım, eve ufak bir gym kurdum, o da evden... Yemin ederim artık bunaldım, mesai bitiyor, okula gitmek için masada yer değiştiriyorum. O bitiyor, spor için yan odaya geçiyorum. Sosyal hayat söz konusu değil

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kız kardeşimin eşinin annesi dün vefat etti covid-19 sebebiyle,55 yaşındaydı ve herhangi bir hastalığı yoktu. Yoğun bakımlar 3. basamağa kadar tıka basa dolu. Kız kardeşim ve çocukların testleri de pozitif çıkmıştı 2 hafta önce eşinin annesi ile beraber, onların durumu iyi.

Açıklanan rakamların samimi olduğunu düşünmüyorum. Bu illet yakınlarınıza bulaşınca bunu daha iyi anlıyorsunuz. Herkes çok dikkat etmeli şakası yok.
Başınız sağolsun.

Başınız sağolsun

Dunyanin birtakim ulkelerinde coronavirus atlatan hastalarda tekrar viruse yakalanma durumlari belirtilmis. Hastaligi gecirdikten sonra yeterince bagisiklik kurulup kurulmamasi da önemli bir mevzu. Bu da bagisiklik sisteminin antikor uretme durumuyla alakali. Hastaligi hafif atlatan hastalarda antikor üretimi düşük oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt