Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zinanın meyveleri
gecmis olsun baskanMaalesef test sonucum pozitif çıktı bakalım umarım en iyi şekilde atlatırız
Çok geçmiş olsunMaalesef test sonucum pozitif çıktı bakalım umarım en iyi şekilde atlatırız
muhtemelen bizimde günlük vaka sayımız bu seviyededir. az göstererek kendilerini komik duruma düşürüyorlar#SONDAKİKA
Fransa Sağlık Bakanlığı son 24 saat içerisinde 7,379 yeni koronavirüs vakası tespit edildiğini açıkladı.
Kuzenim orada filyasyon ekibinde ben Adanalıyım. Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Niğdeli miydin sen üstat
Teşekkürlergecmis olsun baskan
geçmiş olsun rtshMaalesef test sonucum pozitif çıktı bakalım umarım en iyi şekilde atlatırız
Çok büyük geçmiş olsun.Maalesef test sonucum pozitif çıktı bakalım umarım en iyi şekilde atlatırız
Niğde'de fena patladı da ondan sordum kafamda öyle kalmış.Kuzenim orada filyasyon ekibinde ben Adanalıyım. Teşekkür ederim![]()
vaka sayisi 1500 küsür reis tüm türkiye'deNiğde'de fena patladı da ondan sordum kafamda öyle kalmış.
Tez zamanda atlatırsın inşallah